kfadratowy Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czy ktos moze polecic jakis adres sklepu/sklepow gdzie maja tzw. tjuningowe czesci do megane II? Jakis w miare pewny z sensownym asortymentem ktory nie jest ostatnia kupa jesli chodzi o jakosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 http://www.jacky.pl/pl/witamy/ Ale nie sprawdzałem nigdy, po za kołpakami jakie u nich nabyłem i póki u mnie śmigały to byłem z nich zadowolony. Lepiej się trzymały aniżeli oryginały i nie padały łupem chętnych na cudzą własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 http://tuning.pl/linki.php Myślę że znajdziesz coś dla siebie. Co do jakości to chyba jasnym i oczywistym faktem będzie to że jak chcesz mieć coś dobrej jakości to będziesz musiał wydać troszkę więcej kasy, ale zależne jest to też od tego na jakich częściach ci zależy, no i pamiętaj aby tymi tjunigowymi dodatkami nie zwieśniaczyć samochodu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 kfadratowy, raczej polecałbym Jaszpol Łódź... jakoś w porównianiu do tych z allegro czy tuning.pl jest niewyobrażalnie lepsza... no ale cena też robi swoje oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 link jakis? bo znalazlem jakis jaszpol w lodzi ale oni tylko montuja dokladki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam, mój znajomy z Łowicza tuningował tam scenica II 1,5 (jest w galerii jaszpolu). Autko naprawdę świetnie wygląda na żywo, ma wsadzonego chipa ,dokładki ,przyciemniane szyby , obniżony i nowe felgi .Z tego co mi mówił to cena jest wysoka ,ale moim zdaniem się opłaca jak ktoś lubi tuning. Pozdrawiam Ps. Wchodzisz na strone www.jaszpol.com.pl i w zakładkę tuning .Mają tam parę fotek z ich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi