SnakeEyes Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Myślę że konto będzie podane jak będzie 10 osób chętnych. 1.Snake - ph I 2.Meganecoupe02 - ph II 3.Tomek42007 - ph I 4.MarkB - ph II 5.Sergiu83 - ph II 6.Xluki - ph I 7.ziolo - ph I 8.mih00 - ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 i co nie dobijemy do 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 dobra panowie,dogadałem się,że zniżki będą też przy zakupie 8szt,także zaczynamy zbiórkę.Na privy wyślę nr konta. Koszt końcowy to: 50zł - list polecony ekonomiczny 51zł - list priorytetowy wysłka będzie w kopercie bąbelkowej. dopóki nie dostanę wszystkich wpłat,lista chętnych będzie wciąż otwarta,więc dopisywać się obwódki są dostępne od ręki,więc tylko czekać na wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 czekam więc na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 przepraszam Was bardzo, ale ja się z listy wypisuje , spowodowane to jest brakiem środków finansowych, które pochłonął remont przedniego zawieszenia. Jeszcze raz sorka za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a wiec zakup obwódek ze zniżka coraz bardziej staje sie mniej realny,czekam jeszcze na info od kol. Ziolo czy mimo sprzedaży auta, kupuje obwódki czy nie. Wszyscy inni już wpłacili. Bo sory ja nie będe poraz 3 gościowi marudził że z 10 ramek się zrobiło 8 a potem 6, bo ludzie są niepoważni...albo będe zwracał pieniążki albo będziemy kupować po normalnej cenie...to będzie już wasz wybór :roll: przepraszam Was bardzo, ale ja się z listy wypisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 niedobrze się dzieje w państwie polskim :-/ W takim razie pozostaje czekać na chętną osobę, która wskoczy na miejsce kol. mih00 żeby zamówić min 8 sztuk, tak jak SnakeEyes wynegocjował. Dla niezorientowanych w temacie chciałem zauważyć, że te ramki pasują również do Scenica, także nie pozostaje nic innego niż zamawiać i się cieszyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no szkoda... a może zamowić 8 i potem ktoś chętny by sie zgłosi? TAk często bywa, ale nie wiem co o takim rozwiązaniu myślicie? PS. Szkoda że tak póżno dał nam znać mih00... to bym poczekał z wpłatą, ale no co poradzić przecież nie jego wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 potem ktoś chętny by sie zgłosi raczej pewne, tak jak w przypadku ramek na tablice, nagle się kupe chętnych pojawiło jak zobaczyli foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a kto powiedział,że chodzi o jeden zestaw? kol. Ziolo,może też się wycofać i wtedy braknie 2 kompletów a ja niestety nie mam aby wyłożyć nawet na jeden...mój budżet samochodowy do 31 wygląda tak: 120 na koncie (-50zl obwódki, -kupiona już ramka chrom wokół biegów,- gaz do auta) także ten miesiąc jest tragiczny (sylwester i gwiazdka odbiły się na finansach styczniowych).... :-( jak ktoś chętny do wyłożenia to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Widzę, że zaraz będziemy negocjować cenę przy trzech ramkach :-/ Poczekajmy jeszcze trochę, może ktoś się zgłosi. Ja bym chętnie wziął jeszcze jeden komplet do Scenica, ale podobnie jak SnakeEyes nie wyrobię z kasą ( i tak mnie kierownik akademika gania za opłaty ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja chętnie kupię takie ramki, ale czy są do mojego auta - Megane 2 rocznik 2007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Yupikayey niestety, ramki są przeznaczone tylko do mI phI i phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 meganecoupe02, a do megane Scenic I phI z 1997r ramki podejdą?? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 prosiaczek231, w scenicach były takie same liczniki jak w megane więc raczej tak. Zajrzyj na tą stronę i sprawdź czy masz taki licznik jak na tej stronie: http://dido.win.pl/sklep2/megane-p-251.html P.S. Zajrzałem do albumu, masz licznik taki jak trzeba więc będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi