DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 hehe widze swoja nicpon, to kolo ktorej mozna sie jutro z Toba spotkac? 17??? a mozesz wyjasnic o co chodzi z ta folia transferowa? bo ja nie rozumiem za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Folia transferowa jest to przeźroczysta folia (z klejem) za pomocą której nanosisz naklejaną folię (naklejke forumową) na daną powierzchnie :) Pózniej po przyklejeniu naklejki np. na szybę, transfer odrywasz od naklejki i po kłopocie, szybko i bez bólu To tak chyba najprościej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 aaa git :) czyli patent jak w tatuazach wodnych: zamocz, przycisnij do reki, sciagnij papier :) PS: widze cala administracje na nalepach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 w rzeczy samej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 moze byc 17 tylko trzeba miejsce uzgodnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 to juz Ty musisz podac :) moze jakis parking marketowy? bylo by tak po krakowskiemu i przy okazji wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 jedynieco mi przychodzi takiego namysl to carrefour zakopianka albo geantna opolskiej tylko trzeba jeszcze dac znac vivaldiemu i hadsonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A jak ktos nie zamawial naklejki to tez moze sie spotkac :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 jazel, chetnie geant na opolskiej ??? a nie na Bora Komorowskiego? kolo parku wodnego i multikina? geant mi pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Zamiejscowi mowia "Opolska" na Opolska, Lublanska i Bora. Zauwazylem, ze to norma! OK, sprawdze jutro temat jak sie umowiliscie i moze sie pojawie, jak gdzies mnie ktos nie wyciagnie (piatek)... Chetnie zobacze jakosc naklejek i moze bede mial prosbe do nicponia w innej sprawie :roll:... OK, End OT. Sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 jazel no pewnie ze moze :) no kolo parku :) tak to jaos uogólniłem no tobie pasuje a ja tam dotre wiec jestesmy umowieni tylko reszcie trza powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nicponiu, przewidujesz dodruk dla spóźnialskich maruderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Panowie tylko o spotkaniach to inny dział ;-) Też widzę całą - tylko kolor czarny a nie zielony ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 no wlasnie przeniesmy sie do innego działu Spory wiesz co jezeli nikt nie bedzie nazekal na te i bedzie wszystko spoko to mozemy cos pokombinowac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nicpon, Byłbym dźwięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi