DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Kraków zapraszamy po naklejki juz jutro, info TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Hmm... Z tego co widzę, to jedna naklejka już jest niekompletna. Środkowy rząd po prawej stronie. Nick Piok. Mylę się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 faktycznie, brakuje jednego luku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Może tak to tylko na fotce wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 bez komentarza :evil: piok zamawiał 4 naklejki czarne a wycieło sie 5 w tym jedna nie kompletna dałem mu ją jak by sie cos zle przykleiło czekam dalej moze jeszcze cos znajdziecie :evil: partaczem nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 U mnie jest czarny nick a miał być zielony ;-) Nie no spoko nikt tu od partaczy nie wyzywa Jak cztery są OK to ta 5 to i tak bonus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nicpon, jak rozumiem na zdjęciu nie ująłeś wszystkich naklejek bo już jestem w strachu :-P mojej nie widzę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Podpisuje się pod Robakiem bo swojej tez nie widzę... :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 no przeciez sa jak chcecie to wam tez zdiecie zobie?? hehe wszyscy są na 100% nawet wiecj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 To dobrze, bo wiesz mam swoje lata i serce już nie to . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Naklejeczki superowe Już widze jak się będą prezentowały na mojej Reni ;-) Pozdrawiam. I oczekuje z niecerpliwością na listonosza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra robota Nicpon. Szacuneczek Widzę swoją na foto i czekam na listonosza....hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja też swoją widziałem i już nie mogę się doczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 czekam na przelew od theSTIG bosmaneq pakada mam nadzieje ze poprostu wyleciało wam to z głowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 bez komentarza :evil: piok zamawiał 4 naklejki czarne a wycieło sie 5 w tym jedna nie kompletna dałem mu ją jak by sie cos zle przykleiło czekam dalej moze jeszcze cos znajdziecie :evil: partaczem nie jestem Dzieks nicpon widze że większość forumowiczów studiowała fotkę naklejek i wszyscy szukali swoich :) I biorąc pod uwage całość tego wątku i tematów tu poruszonych, to nawet jak by tego fragmentu nie było to żalu bym do kolegi nicponia nie miał pewnie jak i nikt z was Teraz tylko czekać na listonosza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi