Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Naklejka dla forum - dyskusja

Krzychu

Dogrywka, który projekt wybierasz ?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 4
      34
    • 6
      21

Rekomendowane odpowiedzi

[ Dodano: 2007-06-04, 22:14 ]

Czestochowa stala sie bogatrza o 4 naklejeczki.... z tym ze na jednej zjadlo literke "a" ale nic to!! Dzieki bardzo ze przesyleczke dzis moje autko zostanie pieknie przyozdobione.

Gartulacje chlopaki

Nie wiedzialem ze sa jacys aktywni uzytkownicy z cz-wy.. No to Panowie w drugiej polowie wrzesnia jakis spot :-D

No i oczywiscie gratulacje naklejek, mala rzecz a cieszy :)

1. zrywasz papier

2. przyklejasz na szybe

3. dobrze przygniatasz przez np szmate

4. sciagasz przezroczysty "transfer"

U mnie nie było transferu. Trzeba sobie go albo kupić gdzieś albo przełożyć z innej.

Z wewnętrznej naklejki wydziubuje się wszystko oprócz literek i tego co ma zostać.

Naklejamy transfer na to co zostało, czyli nasz wzorek który będzie na szybie.

Odklejamy transfer z literkami z tego niebieskiego podkładu. Uważamy żeby literki i wzorki przeszły na transfer bo nie chciały przechodzić.

Przyklejamy literki z transferem na szybę od środka. Przyklejamy.

I ściągamy transfer. Też miałem z tym problem bo literki wolały iść z transferem a nie zostać na szybie. Może było wilgotno i dlatego.

Ale transfer ciągniemy pod kątem 180 stopni. Jak będziemy go ciągnąć prostopadle do szyby to literki zejdą, a tak jak się ciągnie równolegle do szyby to lepiej zostają.

I to tyle. Jest trochę zachodu, ale da się to zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!