MrTea Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 [ Dodano: 2007-06-04, 22:14 ] Czestochowa stala sie bogatrza o 4 naklejeczki.... z tym ze na jednej zjadlo literke "a" ale nic to!! Dzieki bardzo ze przesyleczke dzis moje autko zostanie pieknie przyozdobione. Gartulacje chlopaki Nie wiedzialem ze sa jacys aktywni uzytkownicy z cz-wy.. No to Panowie w drugiej polowie wrzesnia jakis spot No i oczywiscie gratulacje naklejek, mala rzecz a cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 hmmm no właśnie transfer o tym nie pomyślałem. acha dzięki nicpoń akurat mnie trafiło się więcej niż zamawiałem szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam Mam Mam naklejki. Super doszły. Teraz tylko załatwić transfer i naklejamy. Obu jutro nie padało. Szacuneczek nicpoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 do stolicy jeszcze nie doszły :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no niestety może jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wielkie dzięki. Naklejeczki już dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wczoraj doszły naklejeczki.... Super. Raz jeszcze szacuneczek dla Nicponia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wczoraj przyszły. Założę przy pierwszym myciu autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Naklejeczki doszły wczoraj - dzieki WIELKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A zabrze wciąż czeka (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Białystok też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor25 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 kielce juz wczoraj dostaly wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 przed chwilą znalazłem naklejeczki w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 1. zrywasz papier2. przyklejasz na szybe 3. dobrze przygniatasz przez np szmate 4. sciagasz przezroczysty "transfer" U mnie nie było transferu. Trzeba sobie go albo kupić gdzieś albo przełożyć z innej. Z wewnętrznej naklejki wydziubuje się wszystko oprócz literek i tego co ma zostać. Naklejamy transfer na to co zostało, czyli nasz wzorek który będzie na szybie. Odklejamy transfer z literkami z tego niebieskiego podkładu. Uważamy żeby literki i wzorki przeszły na transfer bo nie chciały przechodzić. Przyklejamy literki z transferem na szybę od środka. Przyklejamy. I ściągamy transfer. Też miałem z tym problem bo literki wolały iść z transferem a nie zostać na szybie. Może było wilgotno i dlatego. Ale transfer ciągniemy pod kątem 180 stopni. Jak będziemy go ciągnąć prostopadle do szyby to literki zejdą, a tak jak się ciągnie równolegle do szyby to lepiej zostają. I to tyle. Jest trochę zachodu, ale da się to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 juz dotarły ogólne dzieki dla wszystkich którzy nad nią pracowali :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi