yankee Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Wkurzają mnie trzaski plastików pod wyświetlaczem radia. Wiem że można to zdjąć bez problemów. Tylko jak? Proszę o poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieq Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 u nas też tak coś trzesczy,ale to chyba normalne-już sie do tego przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no to widze ze nie jestem sam :] chcialem sie brac za to ale przeraza mnie wizja silowania sie z zatrzaskami i w efekcie polamania czegos :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankee Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 w renault zdunek zaproponowali zrobienie tego w cenie nawet do 600pln w zależności od "skomplikowania"+60pln za "identyfikację problemu"-kupa śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Chyba, zarty sobie zrobili 600 ? hheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 W moim MII grandtour trzeszczy najbardziej obudowa tylnej klapy i roleta. One skutecznie zagłuszają inne trzaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbramK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam. Mam to samo. Kupiłem używaną Megankę sedana (rocznik 2005), mam ją od sierpnia, a trzaski pojawiły się pod koniec listopada. Dochodzą dokładnie spod wyświetlacza radia. Myślałem, żeby coś z tym zrobić. Auto jest na gwarancji do końca marca przyszłego roku, więc pewnie na przeglądzie zapytam i o to. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A nam nie trzeszczy Mieliśmy zato jakies skrzypienia w okolicach słubka B ale bo wymianie drobiazgów w zawieszeniu ustały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREGOREK 88KW Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Juz myslalem ze jestem sam :-> mi cos trzescy ale kolo lusterka w pod sufitce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio46 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 u mnie tez trzeszczy spod radia i chyba ale nie jestem pewien ta prawa strona od pasazera z prozdu kolo radia :/ cos mozna zrobic? wsadzis tam jakies gumki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 JA wsadziłem miedzy deskę a słupek A czarna linke 2 mm wcisnąłem ja tam na siłe i jest git nic nie trzeszczy. To jest fajny i prosty sposób na trzeszczaca deske )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mil3k6, właśnie zastanawiam się nad Twoim sposobem i chciałem przeprowadzić taki "zabieg" tylko nie mam pojęcia gdzie mozna kupić taką grubą linkę - doradzicie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To jest przewód elektryczny w czarnej izolacji 2mm ale drut tylko linka. Dodatkowo jeszcze wcisnąłem taki gumki miedzy deskę a szybę bo tam właśnie mi zgrzytało )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mil3k6, to już wykonane, ale u mnie coś trzeszczy jeszcze w okolicach słupków między drzwiami, bądź w drzwiach, ale bardziej mi to wygląda na slupki. Będe musiał rozebrać i zobaczyć co da się tam zrobić yankee, ten daszek od wyświetlacza radia prawie nie trzeszczy, tylko daszek od zegarów - wystarczy go zdjąć pociągając do siebie i podkleić dwustronną taśma klejącą z gąbeczką w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 To w drzwiach to moga być zamki nasmaruj je WD-40 i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi