fred Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wymieniłem uszkodzony kawałek peszla na przewodach cewek i zalałem do pełna płynu do szyb i gazu. Dodatkowo zacząłem kompletować nowe audio do auta i w związku z tym nabyłem pendrive'a 4 GB. Teraz mam większą motywację do wymiany radia :) Na koniec odebrałem zamówione filtry (oleju, kabinowy i powietrza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 umyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 coupeta odkurzona, zmienione klocki hamulcowe i oczywiście cały obrząd z tym związany (czyszczenie itp). Brudas czeka na umycie przed mrozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam!l Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 umyłem i wysprzątałem tego syfa po pierwszym ataku zimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 W końcu odebrałem dowód rejestracyjny i kartę pojazdu dla sceniola drugiego. (prawie bym zapomniał, że na tymczasowy za 2 dni mija termin ważności) Tak więc auto jest już moje, a podpuszczony dyskusją o celowości zamieszczania numeru VIN dodatkowo w podszybiu, po przeanalizowaniu przepisów, postanowiłem go ukryć przed wzrokiem ciekawskich. Sposób jest prosty i zawsze odwracalny. Wystarczy odpowiednio przycięty kawałek grubszej, nieprzezroczystej folii wsunąć pomiędzy plastik podszybia i szybę. Na żądanie organów kontrolnych, czy też diagnosty, wystarczy folię wyciągnąć i numerek jest widoczny. (zresztą, nigdzie w KD nie jest napisane, że numer ten ma być widoczny i ogólnie dostępny.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Została zatankowana na lpg i benzynę. Teraz spokojnie czeka sobie na podwórku na jutrzejszą 240 kilometrową gonitwę na hurtownie, by ją załadować pod sam dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Coupeta umyta - przez jakieś 2 minuty była czysta Scenic - zmienione klocki z przodu, zainstalowana klapka wlewu paliwa - swoją drogą to jakaś porażka, montaż/demontaż to jakieś 4 sekundy. Nie dziwię się, że się urywa, shit jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Sceniol drugi otrzymał dziś prawe lusterko, prawie nówkę. Już nie straszy wyszczerbioną ramką Zagościł też w środku emulator zmieniarki. Znalazł miejsce w lewym schowku przed listwą bezpieczników. Miejsce jakby na niego przygotowane. Tak więc lista planowanych zmian ma jeszcze tylko 2 punkty niewykonane. Zapewne niedługo i one zostaną odfajkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Megi zalana za 200zł i założony bagażnik na narty, jutro w drogę do Zakopca :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Kupiłem ją i opłaciłem podatek, 140zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Pomimo -1°C, sceniol drugi został dokładnie umyty i chwilowo wstawiony do garażu w celu przeschnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opłaciłem OC+AC+NNW i umyłem z soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wymiana płynu chamulcowego, wymiana oleju oraz ogólny przegląd samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Świeżo podbity przegląd 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi