Tomik Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wyprana tapicerka na fotelach i boczkach, umyty z zewnątrz z woskowaniem oraz sprawdzone płyny ustrojowe wraz z powietrzem w kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wyczyszczona i umyta na serwisie, a do tego klima odgrzybiona teraz to ładnie chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Megi odkurzona i wyplakowana, płyny sprawdzone i uzupełnione, spacerek 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Szczeniak dziś dostał nowy prawy próg a lewy czeka na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Megi otrzymała dziś instalację LPG oraz nową ramkę pod tablicę rejestracyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loliks Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 zatankowałem do syta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzol Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Naprawiłem prawą przednią wycieraczkę. Tą łamaną. Jak się okazało, trzeba było ją dokręcić Jestem domowym bohaterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Przekonałem się na własnej skórze, co ktoś miał na myśli pisząc, że przydała by mu się ręka łamana jeszcze w jednym miejscu (na odcinku dłoń-łokieć) - czyli wymiana żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wymieniłem klocki z przodu. Posprzątałem w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Po wczorajszym sprzątaniu i myciu, zamontowałem dzisiaj głośniczki w tylnej półce. Sam byłem zdziwiony, że tak łatwo mi poszło najważniejsze, że grają :) Córka już zadowolona cyt. "nareszcie będę coś słyszała z tyłu" Edytowane 21 Czerwca 2011 przez robpab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Megi wymyta i odkurzona, a do tego wymieniony filtr paliwowy, byłem w szoku że mam jeszcze oryginalny z Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Samochód umyty, wyczyszczone wnętrze, ponownie podłączyłem subwoofer (jakiś czas stał w domu ) Usunąłem całkowicie ślad po jakimś idiocie, który przyłożył mi drzwiami swojego niemiecko-wozu i zostawił krechę o długości kilku centymetrów. Moja Meganka ma już kilka lat, ale strasznie mnie irytuje jak mi tak auto obijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zaraz jak tylko moja Megi wróciła z warsztatu po wymianie chłodnicy, tarczy, klocków i kilku części układu zawieszenia wziąłem się za kompletne sprzątanie po ostatnim właścicielu. Autko odkurzone i wyczyszczone w środku teraz jest naprawdę czysto przyznam się jestem pedantem Wnętrze umyte na myjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam!l Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 naprawione podświetlenie przełączników szyb, czujnik deszczu i zmierzchu plus odkurzanie, mycie i woskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zakupiłem PLAKA do klimy i zgodnie z radami z forum i niechęcią zalania UCH wpakowałem piankę tylko do miejsca po filtrze. Zobaczymy czy zapaszek zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi