baciuś Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) No to tak, zielona: świece, przewody WN, kopułka, olej, filtr oleju i powietrza, aaa i jeszcze gumy stabilizatora :) zapomniałem dodać jeszcze czarny zatankowany pod klapkę ;) Edytowane 6 Września 2013 przez baciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Umyta, nawoskowana i sprzątnięte. I no pojeździłem trochę nową pandą z silnikiem 1.2 o mocy prawie 70 konnych. I 3 razy szybciej reaguje na lekko dodanie gazu i szybciej rozpędza niż meganka. Przy opuszczaniu całkowicie sprzęgła bez gazu potrafi sam jechać na 1 biegu 30 km/h a meganka ledwo 20 km/h i męczył się na zimnym silniku ale na 2 sekundy i zwalniał powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 coś masz nie tak z tym autem. Umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Zmienione przednie żarówki (przy okazji dowiedziałem się, że mam aż tak dużo stawów w ręce) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Megan 1 i 2 dostały nowe dywaniki, przy okazji małe sprzątanie we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Czarny: umyty, położony wosk,wypucowany w środku :) Dodano: 09 wrz 2013 - 08:03 Scenic zatankowany pod klapkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Zabrałem się za czyszczenie głównej listwy zasilającej, styków i bezpieczników obok akumulatora. Niestety styki są w fatalnym stanie, próby oczyszczenia kończą się ich destrukcją. Czas poszperać po szrotach. Edytowane 10 Września 2013 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Megi dostała nowe wycieraczki i płyn do spryskiwaczy;) Przy okazji umyta,odkurzona i zatankowana 1/2 baku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) W moim sceniolu drugim, zdezynfekowałem klimę i wymieniłem filtr PP. W sceniolu RaVa wymienione żarówki H7. Przepaliła się jedna, to przy okazji komplet nowych wstawiony. Czas na wymianę z pod maski około 30 minut, w tym instruktaż dla właściciela jak to najlepiej zrobić łatwo i szybko. Ja pokazowo zmieniałem lewą, prawą wymienił sam. Widok do lewego reflektora, za odbłyśnik światła mijania, sceniola II phI Edytowane 18 Września 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norskee Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zmienione opaski układu chłodzenia i wymieniony termostat, teraz silnik już się dogrzewa i ma ciepło :D PS. Jutro wygłuszanie drzwi, montowanie płaskowników do największego otworu, ale bez dostępu do forum, więc piszę już dziś:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ECO tuning. Najlepiej wydane pieniądze na samochód ever. Z najczytszym sumieniem polecam JB z Kęt (Kętów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 co prawda nie megane, ale odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Poodkurzana trochę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zatankowane pod korek benzyną 98. Zobaczymy jak z spalaniem. Tylko mnie martwi ze zapalila rezerwa jak bylo w baku 19 litrow paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 umyta i nawoskowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi