Damn Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wymienione opony na nowe świeżo zakupione + założone zakupione jesienią felgi r17. Dodatkowo wymienione wszystkie wentyle w felgach. Jeszcze umyć auto i odświeżyć klamki i z zewnątrz będzie wyglądać dosyć spoko. :) (w związku z chorobą zdjęcie autorstwa innej osoby, dlatego nieuchwycone całe :<). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Rasowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Umyte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Moja Megi została dokładnie wymyta po "zimie" i dostała konkretną warstwę wosku. Wygląda jak nówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wymienione opony na letnie, wymieniłem filtr kabiny i zrobiłem dezynfekcje - odświeżenie klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Wymieniony płyn hamulcowy, grzybobranie też wykonane z przeglądem całego układu klimy oraz spuszczeniem i ponownym nabiciem układu, nowy filterek PP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Wyczyszczony krokowy, wyczyszczona przepustnica i wymienione oringi, denerwowały mnie spękane peszelki na przewodach prądowych do cewek, kupiłem odpowiedniej średnicy w sklepie elektronicznym i wymieniłem - teraz jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Megi odebrana od mechanika po wymianie wentylatora. W sumie za tyle roboty zapłaciłem grosze w porównaniu z tym co chciał inny mechanik. 280 wentylator Valeo 300 robota. Drugi życzył sobie +/- 1700zl... Przy okazji wymienili opony na letnie Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidisic Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiaj wjechały Uniroayle Rainsport 3 225/45 r17 i aluski :) Oponki spisują się kozacko, a renata na 17-stkach wygląda bosko :) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Vidisic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wymienione opony na letnie (ostatni ich sezon) i zatankowana. Dodano: 09 kwi 2016 - 21:05 Zrobiłem sportowy wydech w aucie a potem to naprawiłem. Urwała się śruba od obejmy w układzie wydechowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Przetoczone przednie tarcze, nowe klocki Girling . Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) W piątek dotarły zamówione dwie nowe opony Michelin Energy Saver, zostały od razu założone. Pozostała jedna cała (druga z rozciętym bokiem poszła do śmieci), zdjęta z felgi mogąca przetrwać jeszcze jeden sezon zamelinowana w firmowym magazynie na wszelki wypadek (dwie z poprzedniego zakupu 4 lata temu jeszcze ten sezon przetrwają a zakupu kolejnych dokonam dopiero za rok). Jeździ się znakomicie, kilka dni na dojazdówce dało mi w kość. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Przez weekend Wymienione zostały sprężyny z przodu na KYB , drążek kierowniczy, dwie końcówki drążków. Na koniec ustawienie zbieżności. Do tego jeszcze wymiana czujnika temperatury ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 wymiana filtra przeciwpyłkowego, ozonowanie wnętrza oraz serwis klimatyzacji (ściągnięcie czynnika i oleju maszyną, ponowne nabicie układu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja także wymieniałem czujnik płynu chłodzącego + wym opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi