Damn Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Mój biały też umyty. Odwdzięczył się. Wracając z myjni padła dmuchawa. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronk Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Posprzątałem bagażnik, skoczę też dzisiaj na myjnię. Mam wolny dzień, to ogarnę auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wkład filtra powietrze K&N zamontowany .... będzie się Megance lepiej oddychać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wymieniony pasek rozrządu i cieknąca pompa wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filozof23 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wymiana szczotek wraz z regulatorem napięcia, wymiana wycieraczek i odkurzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.j Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Moja meganka dostała nowy rozrząd z zaślepkami,pasek osprzętu. Przy okazji przeniosłem nawierty od lpg z kolektora plastikowego na sam dół, kolektor plastikowy kupiłem drugi oraz uszczelkę pod metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Megi dostała zimowe opony oraz zakodowana nowa karta cena usługi 400zł w ASO wołali 800-900zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Chlapacze założone, większego efektu nie widzę... Przed: Po: Ale dobrze że są. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opłaciłem OC, assistance, NNW oraz szyby, u tego same ubezpieczyciela i na takich samych warunkach jak w ubiegłym roku. 669zł. Zatankowałem "pod korek". Prawdopodobnie to ostatnie tankowanie w tym roku. No chyba że cena spadnie, to będzie dolewka do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Kupiłem oryginalny windshot za jedyne 200zł (tanio jak barszcz) do CC. Okazje się jednak czasami trafiają, zwłaszcza po sezonie :) Edytowane 15 Grudnia 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wymieniłem dwie żarówki postojowe z przodu bez demontażu zderzaka od strony silnika :) oraz byłem na sprawdzeniu ustawienia wysokości świateł i jest wszystko ok można jeździć dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariooshz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wymienione koło wałka rozrządu (ścięty klin). Dziś odpalenie silnika:) Megi stoi bez ruchu od 10 grudnia, po nieudanych świątecznych zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Megi dostała nowy olej i filtr, wymieniono też fotel kierowcy na nowszy i cały z identyczną tapicerką i podłokietnikiem. Zregenerowano tylne zaciski i zamontowano nowe klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Histe Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) W miniony wekend umyłem auto i zamontowałem orginalne tylnie chlapacze. Fajnie wyglądają, ale co do praktyczności to raczej wnoszą niewiele. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Histe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Też umyłem po długim czasie, pojechałem na bezdotykową, jak zobaczyłem efekty swojej pracy za 10 zł, to od razu na Shella na automatyczną myjnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi