Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Instrukcje obsługi

Krzychu

Rekomendowane odpowiedzi

tylko istnieje możliwość sabotażu, każdy kto znajdzie na forum login i hasło może podmienić pliki, lub je wykasować. Ktoś zmienił dostępowe do PIKURA, raczej wiadomo z jakiej przyczyny, nie wiadomo co tu może się stać.

"Krzychu": Mam pytanie: czy ten adres poniżej podany jest nadal aktualny? Jestem tu nowy od jakiegoś tygodnia czasu i teraz nie mogę "wejść"do tego serwera mimo, że kliknąłem na ten link, którego podałeś poniżej to wyświetla mi usługę internetową wraz z jakąś pocztę. Proszę o pomoc. :-| Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich! :)

ftp.pikur.digi.pl

user: renault

pass: renault

katalog Manuale

ftp://renault:[email protected]

Witam wszystkich serdecznie dopiero co sie zarejestrowalem i juz mam prosbe hmm wiec tak : Zona zrobila mi niespodzianke :-( i sprzedala mi piekna HONDE CRX (180KM) i kupila tydzien temu Renoweczke scenika 2002 1,9dci bo to auto rodzinne. Tak to jest panowie jesli sie siedzi zagranica :) i nie pilnuje swoich rzeczy :-( no coz stalo sie mam nadzieje ze to fajne autko :) tu jest prosba poniewaz autko jest kupione od wloskiego sprzdawcy wiec INSTRUKCJA OBSLUGI oczywiscie w jezyku Wloskim. A po przeczytaniu tych wszystkich postow tutaj juz nie wiem gdzie i odkogo mozna sciagnac instrukcje po POLSKU czy ma ktos w wersji elektronicznej moze daloby sie przez skypa albo w inny sposob przeslac z gory dziekuje RENAULT SCENIC 2002 1,9dci (tyle co wiem narazie bo jeszcze go nie widzialem :-? )

Nadal nie można się zalogować na pikura

Proponuję zalogować się na gmaila, wykorzystajmy opcję GMail Drive i Notatnik

Już tam co nieco wrzuciłem.

Jutro będzie Sam Naprawiam 1999-2002 (łącze w domu nie pozwala na szybki transfer)

Mam też pomysł jak możemy sprawę rozwiązać

Trzeba by utworzyć wątek zamknięty do którego miałby dostęp jedynie administrator lub moderator.

I tam podawać linki do instrukcji i manuali umieszczonych na serwerach plików, z tym że linki musiałby być na rożnych serwerach.

Wtedy jest pewność że "dokumenty" nie zginą

Oczywiście musiało by to być cały czas kontrolowane.

Uzupełnianie linków i widziałbym w taki sposób, że osoba posiadająca interesujace materiały wrzucałby je na serwer i zgłaszała fakt e-mailem do moderatora on umieszczałby to w wątku.

Powstało by w te sposób coś w rodzaju banku wiedzy.

Jak obiecałem tak zrobiłem

Sam naprawiam Renault Megan 1999 - 2002

W przygotowaniu

Sam naprawiam Renault Megan 1996 - 1999

http://rapidshare.com/files/71312771/RENAU...M_NAPRAWIAM.rar

http://www.filefactory.com/file/b31eb1/

http://www.filefactory.com/file/82973d/

Danielossss, jest ale nie po PL, po Polsku jest tylko do MI PHI, miałem kupić

http://www.allegro.pl/item271019216_renaul..._1999_2002.html i zeskanować, ale całkowicie wyleciało mi z głowy, że dziś się kończy aukcja.

Na gwiazdkę Wam zeskanuję i wrzucę na rapida

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 18 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!