Dziambel Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Spoko Tazesz tego samego dnia to opanowałem, choć dzięki za fatyge :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wkurzył mnie widok zamachowego koła dwumasowego z mojej megany, niestety nadaje się tylko do wymiany co się wiąże z dość sporym wydatkiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Czołem Wracam sobie w piątek wieczorem do domku z pracy, jedzie przede mną Astra I kombi i widzę w niej za kółkiem pana kierownika, obok panią kierownikową, na tylnym siedzeniu chłopaka na oko 12-13 lat oraz psa (ze 50kg wagi), za kratką w bagażniku podróżuje dzieciak, wiek około 10 lat oparty o tylną klapę. Szczyt debilizmu. Ps. Kierownikowi było obce zatrzymanie się przed znakiem stop na przejeździe kolejowym oraz używanie kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ostatniego dnia pobytu na urlopie objawiła się jakims cudownym sposobem rysa przez całą maskę :evil: . To mnie wkurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Meganka zepsuła mi powrót z urlopu.Rozpadła sie turbina 120 km przed "metą".Dzisiaj mechanik podał mi wstepny kosztorys 1300-1400 zł. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 wszystko! [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-08-05, 00:43 ] CAPOMAN, wyluzuj, przegryzie się, będzie lepiej, są wakacje słonko świeci, nabij fajeczkę i się odstresuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jakiś *&^%*& znowu obtarł Scenica gdzieś na parkingu :evil: Mam dość parkingowych patałachów co nie potrafią opanować auta przy zerowej prędkości, człowiek dba, chucha dmucha a podjedzie taki głąb, uszkodzi i pojedzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wczoraj wróciłem z wafki i wkurzyła mnie niesamowita wręcz gościnność jakiegoś pajaca na czerniakowskiej. Pojechałem z dzieciakami i małżowinką do znajomych w odwiedziny , dojechali my w piątek wieczorem, w sobotę rano schodze do auta patrzę a tu ktoś wita mnie chlebem ( stary polski zwyczaj) Na całym dachu miałem rozsypane ziarno i okruchy chleba :evil: Dobrze że gołębie się nie skapowały, bo miałbym zasrany i podrapany cały dach. Może to przypadek ale jako jedyny miałem rejestracje inne niż w...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Obiboc nie przejmuj się, mi kiedyś gościnnie w łodzi, ktoś zarysował jakimś ostrym narzędziem całe drzwi :evil: Też byłem jedyny z inną rejestracją ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 pewnie zajeliście panowie jakiemuś tubylcowi miejsce parkingowe ;-) szukam od wczoraj gwintownika 9x1(metrycznie).Nigdzie nie mogę pożyczyć a potrzebuję bo mam zjechaną końcówkę gwintu jednej ze śrub od koła dwumasowego.Wymiana serduszka w reni znowu się odwleka.Najpierw pobili mechanika w bialy dzień i wylądowal w szpitalu,teraz ten p.... gwint :evil: Jestem już od ponad miesiąca bez autka :evil: tzn.jeżdzę firmowymi ale ja chce moja lagunkę edit....po małym szkoleniu na gg przez kolegę gojgiena...szukam narzynki nie gwintownika. Po dalszej konsultacj nie śruba jest zepsuta lecz uszkodzony jest gwint w otworze wału korbowego. hehe..jednak szukam gwintownika...ale namieszałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To mnie dzisiaj wqrzyło i to o 7:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 SoundWave, potrąciłeś jamnika - giganta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Szczegóły TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki500 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wracam z urlopu, auto stało 2 tyg. więc troszkę brudne, renia stała na słońcu a mi zachciało się ją opłukać--> rezultat pęknięta czołowa szyba(miała pęknięcie nad lusterkiem 3 cm a teraz przez cały srodek, moja głupota) :-| wymieniłem szybe na drugi dzień wsiadam do auta i ..... rozrusznik ani drgnie--> diagnoza (się skończył) mina właściciela po urlopie bezcenna szyba 400zł regeneracja rozrusznika 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Oto co mnie wkurzyło. Auto zaparkowane na drodze osiedlowej wzdłuż krawęznika. Co kilka dni cofa tamtędy śmieciarka więc miejsca jest dośc sporo. Można zostawić jakaś informację, kontakt. Każdemu może sie zdarzyć. Ale po co lepiej zwiać . Co za naród :evil: http://img254.imageshack.us/i/p1030463x.jpg/ http://img121.imageshack.us/i/p1030464.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi