Rxe.Megane Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja miałem 72/50 bo się zagadałem z pasażerem, nie popuszcze złodziejom, mogą robić foty tylko z mobilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Rowerzyści. Czepiają się kierowców. A sami nie potrafią zsadzić tyłka z siodełka i przeprowadzić roweru po przejściu dla pieszycy, tylko po nim przejeżdżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Dokładnie rowerzyści.. droge do rowerów ma to jedzie ulicą i jeszcze będzie łapami mi machał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dbasz o auto,starasz się, a tu jakiś ,taki owaki wjedzie Ci w błotnik[...]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zamknięcie drogi na 12 tygodni. Będą korki :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Kretyni, którzy trzymają się na zderzaku. Ostatnio jechał taki za mną w zabudowanym. I tak jechałem ponad 60km/h. Po tym jak się tak trzymał zwolniłem do 50tki i jechał za mną tak z 10minut. Cóż, wisi mi, że się wściekał, nie nawidzę jazdy na zderzaku.... Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gołębie łajna musiałem dzisiaj dwa razy myć Renię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norskee Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 burak w BMW wyprzedzający z przeciwka na wzniesieniu na podwójnej ciągłej na trasie Poznań-Buk, który omal nie zabił mnie i mojej dziewczyny - życie nam uratował kierowca z przeciwka, który się zorientował co się dzieje i zawczasu zaczął ostro hamować robiąc miejsce burakowi - 15 max 20 metrów i z dwóch samochodów zrobiłby się jeden - nawet nie było miejsca żeby uciec do rowu, bo wszędzie te cholerne barierki (facet wyprzedzał rząd 4 samochodów na podwójnej na wzniesieniu, gdzie nie widać NIC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 idioci rysujący auta na parkingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Piesi na ścieżce rowerowej. I jeszcze się kłócą, że to chodnik. Nic tylko mandaty takim wystawiać w kwocie 1000zł to może by zmądrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Połamana antena i tylna wycieraczka... brak słów,ale ktoś nie wiedział,że na parkingu jest monitoring i już wiem,że były to 2 osoby i jak mi łamali wycieraczkę i antenkę to się wystraszyły samochodu który wjeżdżał na parking i uciekły,pewnie myśleli,że to policja hehe.Takie kozaki,a co do czego to im pała mięknie. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Megan2 i pęknięta uszczelka pod głowicą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mnie to na przykład denerwuje to co dzieje sie w naszym kraju (bezrobocie, okradanie ludzi przez podatki itp) i to co wyprawiają rządzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norskee Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zablokowany impulsator w połowie drogi, nie chce wejść dalej, a żeby wyciągnąć nie mam jak ścisnąć noski (zamiennik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Idiota na motorze, który prawie wylądował mi na zderzaku podczas wyprzedzania na zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi