Tomik Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pani w urzędzie skarbowym, której wydawało się, że to ja jestem dla niej a nie ona dla mnie, krótka wizyta u naczelnika i pani zrozumiała, że jest utrzymywana z moich podatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk22 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jakiś debil zainteresowal sie emblematem renault z przodu.. no jak nic obcinać łapy złodziejom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystko na nie w ostatnim czasie. Awaria dmuchawy w aucie, podgrzewacza wody w domu(na szczęście godzinę temu zamontowaliśmy inny i testujemy), ciągła walka z blokowaniem się drukarki. Tyle fatalnych awarii w jednym czasie to nie pamiętam. A zapomniałem...w święta zaczęło cieknąć z prawie nowego czajnika elektrycznego. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Sylwester na Polsacie z niby królowa Marylą. Jakby nie chmura balonów podnoszącą i utrzymującą jej dupę w pionie, to by na klęczkach spiewała..... DNO..... Edytowane 1 Stycznia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Oj Gojgien, nic lepszego nie mógłbym powiedzieć :) Sylwek w mediach to ciągłe podskoki i proszenie o sms(czytaj kase) Jakiś czas temu przełączyłem na TVS i koncert. Zależy czy ktoś lubi tego rodzaju muze, ale przynajmniej jest co posłuchać i przy czym się bawić. Reszta to nieporozumienie. Pozdro na 2014 rok. I niech będzie mniej usterek w naszych sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,15209846,Tragiczny_wypadek_w_Kamieniu_Pomorskim__BMW_wjechalo.html#MT ręce opadają, kula do nogi a reszta jak w łagrach i niech za**a za suchą kromke chleba i wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Rxe.Megane, dokładnie. Takie sytuacje są na porządku dziennym i to wkurza najbardziej. Kilka dni temu były podobne przypadki, ostatnio "tzw chuda kobitka" w Wawie i słynne przejście podziemne.......... Nie jestem za rosyjskimi łagrami czy chińskim systemem kar, ale.....czas zaczerpnąć z takich rozwiązań. Zasłanianie się unijnymi bajeczkami, że nie można to bzdura. Wszystko można, ale trzeba to fachowo przeprowadzić. Powinno być tak jak w stanach(choć i tam zdarza się że sprawca unika kary) czyli jedno zabójstwo i jedna kara. Potem sumowanie i delikwent ma do odbycia kilkadziesiąt lat, które najczęściej musi spożytkować na odpracowanie swych win. I jeszcze jedno. Gdy wsiadamy z pijakiem to powinniśmy za to ponosić odpowiedzialność. Polskie więzienia to parodia. Mój kolega z podstawówki siedział za złodziejstwo. Wyobraźcie sobie, że dla niego to coś wielkiego, chwali się że siedział, jest swego rodzaju bohaterem dla pewnej grupy osób........ Co się dziwić jak siedział niecałe 2 lata a wygląda kwitnąco.Żarcia na max, TV, przemycane prochy i przepustki. Jak wyszedł to pierwsze co zrobił, to "nawalał się" pod okolicznymi lokalami bo taki wypoczęty. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wkurzające jest to, że temu pijakowi zabójcy nie zabrano prawka za wcześniejszą jazdę po alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmonkey Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 I powiedz co by to dało zapewnie wsiadł by do samochodu i bez nich . A wnerwia mnie brak samochodu od 3 tygodni przez co na drugi koniec miasta jadę komunikacją miejską . Z rana jest całkiem spoko 40 min busem i jestem w pracy w drugą stronę jest gorzej bo jadę 1,5 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://www.24opole.pl/13624,19-latek_rozpedzonym_golfem_wjechal_w_dom,wiadomosc.html Temu też się spieszyło,że aż zakrętu nie zauważył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Towarzystwo było tak samo (~~), w takiej sytutacji zabiera się kluczyki i tyle, mam to w dupie czy się obrazi, czy będzie sie bawił w gołote, jak jest chociaż troche rozgarnięty to na drugi dzień do niego dotrze (ale skoro ktoś w takiej sytuacji bierze pod uwagę możliwośc jechania autem to raczej rozgarniety nie jest) nie wiem jak można się obracać w takim towarzystwie, abstynentem nie jest, też sobie lubie wypić ze szwagrem sporawe ilości i zazwyczaj kończy się nad ranem, ale nie ma takiej siły, żeby ktokolwiek wsiadł do auta. To, że ktoś jeździ autem (~~) to nie jest żaden kozak tylko zwykła (~~). Jak ktoś nie umie pić to niech chla mleko Na forum wysławiamy się w sposób kulturalny - przeczytaj to co napiszesz zanim klikniesz wyślij Trzymamy się tematu , komentarze nie są wskazane Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak wspominam co mnie wkurza to szybkość z jaką upływa czas. Sam się śmieje, że chyba na świecie są coraz szybsze zegarki. Nadchodzą święta, wolne dni i już po świętach.......a potem czerwiec, mrugniesz okiem i znowu grudzień. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 pękniety zderzak przez psa, który mi ostatnio wyleciał przed maske.. już nie żyjący.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Barracudy nie mieszczą mi się pod kolektorem. Miało być zrobione ładnie, będzie zrobione tak jak być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pogoda. Z jednej strony dobrze bo ciepło(brak konieczności odśnieżania, zyski na opale itd). Z drugiej gdzie nie spojrzec to nijakość i szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi