Gość pawelolsztyn Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 wczoraj usłyszane w eterze: mobil 1 tłumaczy mobilowi 2 jak dojechać w pewne miejsce i na koniec mówi : życzę zimnego browarka na wieczór ... mobil 2 : ... zimnego kapselka i mokrego dzyndzelka ... mobil 1 : ... i ciepłego ciałka i żeby staruszka się nie dowiedziała ! /wypowiedziane bardzo szybko i jednym ciągiem/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 usłyszane i zaobserwowane wczoraj około 12:00 przed przejściem dla pieszych na drodze nr 929. Jadą za sobą 2 wanny szybkość około 50km/h, drugi przez radio pilotuje pierwszego i podaje jak dojechać do danego miejsca. Nagle pierwszy ostro hamuje przed przejściem i leci w eter: - Przepraszam kolego, kot wyskoczył mi na drogę musiałem dać po heblach. Byłem 2 auta za nimi i widzę jak z przed 1 ciężarówki na lewą stronę przechodzi młodzieniec w wieku licealnym z plecakiem na ramieniu i słuchawkami na uszach. :evil: :evil: :evil: (No ale pieszy ma pierwszeństwo na przejściu i jest paniskiem, to tak na marginesie zaistniałej sytuacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalaskow1 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Coraz częściej możemy też usłyszeć: Kijanka na ... km; kijanka - radiowóz policyjny marki KIA Laser/gwiezdne wojny na ... km; - coraz częściej spotykany laserowy pomiar prędkości z zasięgiem ok 1km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 kijanka - radiowóz policyjny marki KIA I tak i nie. W tej wersji co napisałeś - rzeczywiście chodzi o policyjny samochód, jednak 'kijanka' jako tako oznacza samochód marki KIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Słyszałem że miśki nie lubią mobilków, jak złapią któregoś np. za przekroczenie prędkości ( co jest rzadkością :-P ) to delikwent dostaje maksymalny mandat z widełek. To jest tzw. mandat za jazdę z wyłączonym radiem. - jak ścieżka? - czysto jak u rydzyka na koncie (ostatnio R. apelował do radiosłuchaczy o cykliczne wpłaty na konto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtomek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 fiatcik 125p. zwany również " bandzior ", Fiat 125 był też nazywany kredensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Skrzydło, Małe wyjaśnienie: "Chińczyk - nowy model Volvo FH (od skośnych świateł przednich) " to nie tak, a to oznacza rowerzystę - w chinach jest ich wielu i jak widzisz na drodze takiego to też nazywa się "chińczykiem" - a nie tylko " Wentyl - rowerzysta " Wentyl, chińczyk - rowerzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Chińczyk - nowy model Volvo FH (od skośnych świateł przednich) Raczej Renault Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ja się dziś dowiedziałem co to gwóźdź. Usłyszałem tak: wyłącz tego gwoździa bo jest on nie potrzebny a więc gwóźdź to sławny rogger beep czyli pisk po skończeniu rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 meganecoupe02, tego ja nie napisałem tylko zacytowałem od kolegi Skrzydło, Czytaj całe forum to będziesz na czasie - patrz jego wypowiedź z - Wysłany: 2009-10-13, 20:25 - trzeci wers od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Rzeczywiście tak jest Gdybyś użył cytowania selektywnego to by nie było sprawy, a tak wyszło że to Ty napisałeś Czytaj całe forum to będziesz na czasie Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Gdybyś użył cytowania selektywnego to by nie było sprawy, a ... Pozdrowienia - już wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Przyłączam się http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...-cb,1411568,415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 W ramach noworocznego rozluźnienia humoru znalazłem link do forum Opla gdzie kiedyś urzędowałem) z ciekawą serią różnych tekstów z CB: http://forum.opel24.com/teksty-z-cb-vt291....ighlight=teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 wypowiedziane spokojnym glosem w eterze : uwaga mobilki , meganka (nieoznakowana policja) wypisuje na sielskiej recepte dla pacjenta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi