Olek34 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To może jak ktoś zdemontuje i będzie mu zalegać to priv ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tak więc zerwałem tę naklejkę. Naszczęście odeszła normalnie i pozostawiła klej na szybie. Więc wziąłem zmywacz od paznokci, mały patyczek do uszu i pierw sprawdziłem, czy nic sie nie stanie z "drucikami" od podgrzewania szyby. Nic sie nie stało więc wacik, zmywacz do paznokci i zczyściłem klej. Elegancko czysta szyba i... Druciki od podgrzewania stały sie jaśniejsze. Normalnie jak patrzy sie w lusterko czy na nie od środka sa ciemne, lekko wpadające w brąz. Teraz w miejscu, gdzie przetarłem zmywaczem są jaśniejsze i to widać ale na szczęscie tylko jak zaświeci słońce na szybę. A w miejscu starej naklejki Renault ELF zawidniało logo naszego forum ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Benzyna ekstrakcyjna dobrze usuwa ten klej, też niedawno odklejałem. Wcześniej dobrze podgrzałem i większość naklejki odeszła bez pozostawiania kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZZMAN Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 chyba tak jak na filmie jest najłatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki25 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 W kombi klapa bez napisu wygląda o wiele lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 @jarecki25 bez urazy, ale jeśli to jedyny tuning wizualny w samochodzie, to raczej wygląda jak bity, robiony po kosztach. Ale o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki25 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 @konwilMoże nie tyle tuning wizualny jak poprawa estetyki. Owszem ktoś może pomyśleć że bity ale to zawsze może sprawdzić w taki czy inny sposób. Moje napisy niestety były już podniszczone dlatego zdecydowałem się je usunąć. Dodatkowy plus to to że bez tego o wiele łatwiej się myje Poza tym nie raz przed jakąś zmianą szukałem przykładu jak będzie wyglądało, więc może komuś to pomoże w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 W kwestiach praktycznych - masz rację, też się zastanawiam kiedy to to odpadnie przy myciu Choć mój był klejony w 2012 roku przy wymianie klapy i na razie wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 plusem owszem jest łatwiejsze mycie, nie wiem jednak czy w HB nie będzie zbyt "łyso" po demontażu... Ma ktoś może jakiś szablon jak z powrotem to wtedy nakleić gdybym zmienił zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhyeongsa Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Tak wygląda u mnie HB 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi