Gość pawelolsztyn Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ale dużo bulicie kasy. OC+AC+NW+Assistance 600 zł (z amortyzacją) lub 750 zł (zniesiony udział własny - oryginalne części). dwie opcje przy jednorazowej wpłacie. scenic II 2004 r. 1.5 dci, 60 % zniżki na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Panie i Panowie. Takie chwalenie się ile to płacimy za OC AC i inne duperele mija się z celem. Ponieważ ubezpieczyciele podzielili nasz kochany kraj i w zależności w jakiej strefie jesteśmy tyle płacimy (chodzi o odszkodowania jakie muszą wypłacać). I dlatego ktoś kto mieszka na terenie gdzie ruch jest nie duży i nie dochodzi często do wypadków zapłaci bardzo mało za OC. A ktoś kto mieszka w dużym mieście za to samo OC w tej samej firmie zapłaci już sporo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limakcki Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 dokładnie kolega ma rację, podam przykład: jestem zameldowany w spokojnym małym 20tys mieszkańców miasteczku, gdzie każdy jeździ po wąskich uliczkach do 40km/h i po przelotówce do 60km/h i płacę za OC 220zł (60%zniżki), obliczałem na stronie ubezpieczyciela OC dla mojego warszawskiego kodu pocztowego "korespondencyjnego" i wyszło... uwaga... 488zł :shock: to ponad 2 razy więcej!!! :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenuak Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja zaplaciłem za megane 1.9d w mieście 50-100 tyś mieszkańców za oc 380 zl w MTU, znizki mam 60 proc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 1417 zł w AXA za OC,AC, wysokie NW kierowcy i pasażerów, KR, Assistance Midi, bez udziału własnego, 60% zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganlodz Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Proponuje sprawdzić MTU chyba najtaniej i spory pakiet ubezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 AXA 1350 pełne możliwe ubezpieczenie przy max zniżkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miteks Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Proponuje sprawdzić MTU chyba najtaniej i spory pakiet ubezpieczeń Scenic 1,9 dci 2001 wszystkie zniżki, OC+AC+Asistance wersje MAX (w AC jedynie 10% udział własny) AVIVA kpl. 803zł/rok -wpłata 1razowa ,przelew internet Koszt.1 m-c zbierania ofert z różnych firm (max 1600zł) Polecam wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violka Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Proponuje sprawdzić MTU chyba najtaniej i spory pakiet ubezpieczeń Tak tylko potem z wypłatą odszkodowania ciężko, mam koleżankę która jest agentem ubezpieczeniowym i w tej ubezpieczalni ubezpiecza tylko tych co naprawdę się uprą, dla innych odradza :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja jako współwłaściciel 22 lata, Tata jako właściciel ( maksymalne -60% zniżek ) , Oczywiście moja zwyżka jeszcze - 550zł OC i NW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 550zł OC i NWrocznie? czy jako rata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 To bardzo tanio, u mnie na tych samych warunkach (nawet chyba bez NW) płaciłem 550zł co pół roku, ojciec 60% zniżek, ja mam 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 OC z Mini Assistance 1149,81 / Bez zniżek i promocji w Liberty Direct. To moja pierwsza polisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foktrok Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 OC + AC + ubezpieczenie szyb 1285 zł / rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi