Yupikayey Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ubezpieczenie przyczepki lekkiej OC=50zł. 60% zniżek w HDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To ja chyba pobiję wszelkie rekordy: OC 955 AC 1917 NWW 10k Ub. szyb 2k w sumie: 2988 (w 4 ratach) 0 zniżek na OC i AC Jaki tam rekord :) . Rekord u mnie w robocie to było za OC 3200 i za pakiet 7800 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 :shock: Taki wynik to chyba tylko da się osiągnąć przez zwyżki, nie? Aż ciekaw jestem ile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Przy OC kolo przegapił wszystkie możliwe terminy i na dodatek miał ubezpieczenie od zbywcy w firmie która "kosi równo z ziemią" młodych z krótkim prawem jazdy - po prostu nie chce mieć takich w portfelu. Przy AC dłuższa historia - powiem tylko tyle, że bez zniżek i Wa-wa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Niecałe 2000 zł w Allianz. OC,AC,NNW i coś tam jeszcze... plus zniżka za kład, motor, skuter i dom. Za każdy 5 procent. Opłaca się mieć wszystko w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Megi ubezpieczona na kolejny rok Oc 518zł - 60% bezszkodowość Ac 711zł - 60% bezszkodowość NW 66 zł Pakiet szyba 2000zł płatne extra 50zł Bez udziału własnego i kwota auta stała + 10% Razem 1345zł :-( a wszystko to w PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samochodzik Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 PZU to chyba najdroższe ubezpieczenia w EUROPIE ! Wiem bo sam mam tam AC ale już ostatni raz w tej firmie Przy zniżkach 60% i karcie klienta 20 % płacę więcej niż w Allianz czy Warcie , że o mniej poważnych nie wspomnę ... Zeby nie robić darmowej reklamy żony fiacik do pakietu AC+OC dostał w bonusie OC w życiu prywatnym na trzy osoby do kwoty 30.000 zł Ubezpieczenia ogólnie nie są tanie ale w PZU są szczególnie drogie ! [ Dodano: 2011-01-25, 09:49 ] 980... w mbanku a raczej benefia Kolega miał szkodę i auto ubezpieczone w BENEFII - lepiej się trzymać od tego z daleka Nie dosyć , że stracił majatek na telefony do centrali w W-wie to zwrot kasy dostał po ponad trzech miesiącach płatne w dwóch ratach Prawdziwa porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kolega miał szkodę i auto ubezpieczone w BENEFII - lepiej się trzymać od tego z daleka Ja kiedyś miałem OC i AC w dawnej HEstii i autko ukradli 13 grudnia i pech chciał że chwilkę póżniej firma padła. Ani Auta ani pieniędzy z ubezpieczenia, teraz już wole ciutkę drożej ale trochę pewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kolega miał szkodę i auto ubezpieczone w BENEFII - lepiej się trzymać od tego z daleka Nie dosyć , że stracił majatek na telefony do centrali w W-wie to zwrot kasy dostał po ponad trzech miesiącach płatne w dwóch ratach Prawdziwa porażka Kompletnie się nie zgadzam. Jestem ubezpieczony w Benefii od września 2009, miałem jedną szkodę z AC robioną, bezgotówkowo, wszystko zrobione super, szybko i bez problemów. Ostatnio kolejny raz z Benefii robiłem z AC, a potem regres na OC sprawcy (dzisiaj lub jutro auto odbieram) i też żadnych problemów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opłaciłem składkę na kolejny rok. OC 465 zł - 50% zniżki, 10% zabrali za stłuczkę AC 186 zł - 60% zniżki za bezszkodowość +15% ekstra za stałego klienta NNW 66 zł Mała ciekawostka, OC w PZU okazało się najtańsze ze wszystkich firm. Trochę się orientowałem i u innych ubezpieczycieli na hasło stłuczka ceny zaczynały się od ok. 500 zł. Nie takie straszne to PZU jak je malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pakiet - COMPENSA tym razem - OC,AC, NW ASSISTANCE - bez udziału własnego, wartość zadeklarowana auta 52 000 - koło 2450 zł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja wczoraj przedłużyłem AC roczna składka 445 zł + NNW 75 zł. Wartość auta z Eurotax. Dodatkowe ubezpieczenie szyb wycenili sobie 60 zł, ale nie skorzystałem z tej kuszącej propozycji. Od wielu lat korzystam z Uniqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nowa Megane Coupe z salonu. Allianz, zniżka 10% na OC, brak na AC. Niski wiek (ale podobno to w Allianzie nie jest brane pod uwagę), Warszawa OC + AC + NNW + Assistance = 4230 zł GAP Benefia = 1199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 OC, AC, NW i jeszcze jakieś dodatki w PZU 2440PLN za rok. Mój pierwszy raz z PZU i pierwszy raz z AC, no ale jak mus to mus .......... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 OC zniżka 60% - 300zł opłacone we wrześniu 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi