Cruel Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No właśnie dokupić szyb nie mogę ;] Więc dopiero za rok pozostaje mi o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ubezpieczenie szyb możesz kupić w każdej chwili, bo jest ono osobne, sam tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A mnie powiedziano,że już nie mogę tego wziąć,jak robiłem aneks do umowy w związku z wymianą tablic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Podejdź do innej agencji, ja szyby ubezpieczałem prawie 3 miesiące po wykupieniu pakietu z OC i dostałem na to osobną polisę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganiok102 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jeśli mowa o PZU to osobno szyby juz nie zrobicie:( Wyszedł wewnętrzny przepis mówiący o tym, żeby zrobić osobną polisę PZU Auto Szyba trzeba robić oględziny szyb, a także prosić o zgodę centralę, która to ( wiem z doświadczenia) nie wyraża zgody na zawarcie ubezpieczenia:) Jak macie samo OC to na 100% nie wyrażą, jak macie AC to większe szanse, dlatego radzę, jak Wam wychodzi OC czy AC to już wtedy bierzcie od tych samym dat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cóż,tak jak mówiłem. Jakoś przeboleję brak "auto szyby". Za rok postaram się o tym nie zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja płacę 1700 zł w dwóch ratach. Data urodzenia: 30.05.1993r. prawo jazdy 14.06.2011r. Renault Megane Coupe 1.6 16v '00. Ubezpieczyciel PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja płacę 1700 zł w dwóch ratach. Data urodzenia: 30.05.1993r. prawo jazdy 14.06.2011r. Renault Megane Coupe 1.6 16v '00. Ubezpieczyciel PZU. Mają ludzie pieniądze.... Nie lepiej Ci iść do agencji ubezpieczeniowej i zaproponują Ci przynajmniej o połowe taniej w Inter Risk albo BTA.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam.Ja płacę składkę roczną 388 zł w firmie TUZ.Pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekade Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Co do ubezpieczenia szyb to idź do innego ubezpieczyciela i spytaj o polise AutoSzyby. Nie powinno być problemu, a będziesz miec spokój. A za rok już zobie ubezpieczysz razem z OC i AC :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezaro Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Liberty Direct OC+NNW zapłaciłem za rok 611zł zniżek 40%, po przejściu z Avivy gdzie zaproponowali mi 745zł :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganiok102 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 OC + ochrona zniżek, AC + ochrona zniżek (SU 15000 bez wszelakich udziałów własnych), NW, AP, AutoSzyba - 1113 w PZU S.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Liberty Direct proponuje przedłużenie polisy za 503zł (OC + NW). Pytanie, dobra oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Oferta bardzo słaba. Odwiedź agenje ubezpieczeniową. Myślę, że będzie około 40% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 tu pojawia się problem jestem aktualnie w UK ;P sprawdzam na razie tylko w necie. Będę zmuszony wysłać głównego właściciela chyba do jednej z agencji no nic dzięki za odp. myślałem, że oferta w miarę w porzo, tak więc skorzystam z niej tylko w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi