aston76 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Przeczytaj ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek2003 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 idą tam 4 kable. 2 cienkie i 2 grube. więc od czego są te grube? ktoś podpowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dwa cienkie, pomarańczowy i brązowy od czujnika poziomu paliwa. Gruby pomarańczowy i czarny od pompki paliwa. W dci nie ma pompki paliwa a wiązka może być uniwersalna i stąd cztery przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek2003 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 wielkie dzięki. czyli jak nie chce odpalić to w najlepszym przypadku może być przekaźnik od pompy wysokiego ciśnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie ma takiego czegoś jak przekaźnik pompy wysokiego ciśnienia. Pompa jest napędzana mechanicznie paskiem rozrządu. Jak nie chce odpalić to masz problem z paliwem lub z wtryskiwaczami. O tym na forum jest bardzo dużo tematów, wystarczy poszukać. aston76 podał Ci jeden z wielu linków do problemu z odpalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizel79 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 panowie ja mam taki problem związany z tym przekaźnikiem a mianowicie brak komunikacji z kompem ale jak rozebrałem ten przekaźnik jak zrobiłem obieg na nim to komputer dostale napięci i wtedy da się połączyć z kompem gdzie szukać dalej żeby po przekręceniu kluczyka ten przekaźnik zrobił obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi