Megi98 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Czy ja wiem czy do kasacji... można jeszcze ją odratować (chyba), znajomy miał taki sam wypadek, znalazł części na szrocie i dał do wyklepania. Oczywiście musisz się blacharza-lakiernika zapytać czy się opłaca robić auto ;-) A jak Cię wyciągali z rowu to pokiereszowali Ci coś pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak bo po pierwsze dach tez się trochę wygiął a w rowie jak wyciągali to zawisłem na podwozie i też się powyginało. A po kolizji nawet nie mogłem bagażnika otworzyć bo tak jest bok rozwalony. Prawą felgą rozwaliłem betonową zabudowe rowu i zniszczyła się przy tym piasta. Siedzenie kierowcy i tylna kanapa też są uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Będzie złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jechałem sobie powoli około 20 km/h bo chciałem zjechać z drogi i poprostu w pośpiechu nie włączyłem kierunkowskazu 20km/h w pośpiechu :-P Szkoda autka.Milicja była? Czyja w końcu wina? Jak nie było kierunkowskazu to nie chciałeś skręcać, tylko kot Ci wybiegł chciałeś go ominąć, a że kierowca betoniarki wyprzedzał na podwójnej to jego wina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Łoo no to tak na złom tylko auto :roll: gochu, zawsze może powiedzieć że włączył kierunek a nie wiedział że mu się zwarcie zrobiło i nie zadziałał :) Nie no nie ma chyba co kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Spieszylem sie ale zjezdzalem z drogi do posesji i dlatego bylo 20 km/h i zamiast sie skupic na drodze to myslalem czy zdąże szybko wrócić do domu itp. Mam nadzieje że będzie złom :] Były 2 radiowozy bo jak przyjechał jeden to nie był w stanie ustalić kogo wina i wezwał kolegów żeby się naradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 miło wspominam wspólne chwile :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Były 2 radiowozy bo jak przyjechał jeden to nie był w stanie ustalić kogo wina i wezwał kolegów żeby się naradzić To jest nasza policja - szkoda gadać. Szkoda Reni, ale złom murowany, nawet jeżeli będzie wina kierowcy betoniarki to za wiele z polisy nie weźmiesz. Potwierdza się jedno - Renówki to bezpieczne auta :) P.S. Na przyszłość patrz w lusterka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 najważniejsze że tobie nic się nie stało... samochód nie ten będzie inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Na dodatek przegląd wychodził tego dnia i godzine przed zdarzeniem go zrobiłem [uffff] Jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale chyba w tym przypadku bez zrobionego przeglądu chyba nie było by żadnych konsekwencji bo przegląd jest ważny do dnia w dowodzie włącznie. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbart79 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Macie tak jak ja, że jadąc RENAULT czujecie się lepsi od innych? Potężna moc, zwinność i niezawodność naszych bolidów uratuje nas z każdej opresji. To prawda. Ale w starciu z ciężarową SCANIĄ szanse się wyrównują. I marne to pocieszenie, że SCANIA wygląda gorzej... :) W związku ze szkodą całkowitą zawieszam odwiedziny Forum. Ale nie na długo. Szukam jakiejś zacnej kochanki, która zastąpi moją starą miłość. MEGANE FOREVER! Przeniosłem do istniejącego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ostatnia stłuczka w sumie w korku dotknięcie zderzaka drugie auta ale kierował tato na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 NIechlubnie i ja tu wylądowałem :-( , jakś czas temu się mi przytrafiło, skrzywdziłem Megi moja wina, moja wina..... :-x Ciekawe ile może mnie to kosztować :P NIby jest AC ale szkoda zniżek dla pierdoły polecicie koledzy jakiegoś sprawdzonego taniego lakiernika w Poznaniu, okolicy ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie będzie już nie bite odznaczać się będzie kolorami od reszty eh Ale nie masz najgorzej bo błotnik nie dużo do szpachlowania tylko najgorsze miejsce na szpachlę malowanie koło 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 sebcio76, nic się nie martw dobry blacharz to wypchnie i tylko muśnie szpachelką. Ty jednak zachowaj te fotki dla potencjalnego kupującego Twoje auto. Zawsze warto mieć takie coś w archiwum, by pokazać jakie były szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi