Mcniven Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a jest jakaś możliwość włączenia jej w czasie jazdy do przodu bo czasem przyda sie przetrzeć tylnią szybę na drodze czy muszę za każdym razem zjechać na pobocze heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Powinno być "pokrętło" i się dać - szukaj na dźwigni po prawej stronie tej od wycieraczek. Zmień trochę opis tematu bo robimy małe OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jest taka możliwość. Przekręć dźwignie od wycieraczek w prawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baad74 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (...)dotyczy tylnej wycieraczki czy to prawda ze ona tylko działa przy wrzuconym wstecznym biegu a jak jedziemy do przodu to jej nie da sie uruchomić (...) Nieprawda. Działa również podczas jazdy do przodu, ponadto jest regulacja częstotliwości pracy tylnej wycieraczki. Do jej uruchomienia służy pokrętło w prawej manetce przy kierownicy, a do regulacji pokrętło z "kropelkami". Ps. Zmień nazwę tematu bo zrobiliśmy wcale niemałe OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcniven Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 juz juz zmieniłem ...... wecie co dziwna sprawa z tą wycieraczką ale u mnie przy manetce od wycieraczek nie ma opcji uruchamiana wycieraczki tylnej jest tylko możliwość regulacji prędkości przednich wycieraczkę i obrotowe pokrętło z kropelkami no i tyle ...czy jest możliwe ze została zamontowana inna manetka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 U mnie krople to regulacja wycieraczek przód dla opcji z czujnika deszczu, natomiast ostatnie pokrętło prawej manetki to sterowanie tylnej wycieraczki. Raz do przodu (połozenie stabilne) to ruchy robocze, dodatkowe do przodu (niestabilne) to załaczenie spryskiwacza tył. Oprócz tego automatyczna opcja pracy tylnej wycieraczki z czujnika deszczu - przy wrzuceniu wstecznego podczas deszczu. Mi to kojarzy się z merdaniem że Megii jest chętna w czasie deszczu do jazdy do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
31dario Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam nurtuje mnie od jakiegoś czasu jedna rzecz kupiłem nie dawno megane II sprowadzony z Francji wszystko miało być oki ogldal go mechanik jakieś tam drobne usterki usunął ale nie dawno otwierając klapę silnika przy dźwigni za obudowa znalazłem czarny kabelek który był od przeciety i za ubezpieczony taśma izolacyjna. Wie może ktoś z was co to za kabelek Pozdrawiam JAK TEN KABELEK JEST PO LEWEJ STRONIE, MIEDZY PRZEDNIM PASEM A OBUDOWA AKUMULATORA TO BEZ OBAW... JEST TO CZUJNIK TEMPERATURY :) TEZ GO ODKRYŁEM PRZYPADKIEM... :) [prosze przeczytac regulamin i poprawic swoj post. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi