aston76 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 2004 czyli megana przed liftem - nie można. Dopiero po lifcie można ustawić jezyk polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quickwoj Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Rozumiem że zmiana języka na PL w moim przypadku jest możliwa ;MEGANE II 2006r. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven4u Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzynpit Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Mnie zmiana języka zaskoczyła w dziwny sposób. Otóż wcześniej probowowałem za pomocą komend ale nie szło. Aż dziś kiedy to akumulator padł, i za pomocą kabli zapalił, podładował się i co? takim otóż sposobem wskoczył język angielski a wcześniej był francuski:) także jak komuś nie działa to odłączyć na chwilę aku i może też zaskoczy. Moje megane to phI rok 2003/2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tina184 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) jesli dobrze zrozumiałem i wyczytałem to od 2005r od sierpnia morzna zmienic jezyk na polski clipem i jest taka opcja bo zmieniałem nie raz pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Pawel Edytowane 7 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Język PL zależy od tego jaki mamy włożony licznik, pewnie w MII było podobnie jak w SCII, gdzie przed wprowadzeniem SCII PHII montowano w modele z końcówki serii PHI liczniki już z PL (druga połowa 2005r.) A możliwe też że ktoś podmienił takowy licznik i zamontował w PHI z PHII. A i język PL nie tylko clipem można zmienić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Temat był poruszany i bez problemu posiadając prosty interfejs ELM327 i kawałek laptopa z darmowym oprogramowaniem, wszystko jest opisane w linku poniżej, można sobie zmienić język na angielski w MII do chyba sierpnia 2005 roku lub polski w PHII, jeśli licznik jest po lifcie posiada język polski na 100%. Sam zmieniałem w roczniku 2006, po kilkunastu nieudanych próbach, zbyt wolne wpisywanie dwóch ostatnich komend, zatrudniłem syna (wprawny gracz) zrobił to do strzału. LINK Edytowane 8 Listopada 2015 przez Bodziok2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Język można zmienić też czymś takim jak KTS BOSCH oraz AutoCom ADP (np model: 186) jeśli mamy do nich dostęp. Dodatkowo ADP 186 ma prawie takie same możliwości jak clip z ustawieniami licznika np: KTS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudys11 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) A co z podmianą licznika z phI na phII? Czy piny we wtyczkach są identyczne jak w scenic-ach W ph1 i ph2 są zupełnie inne wtyczki. W ph1 jest 30 pinowa, natomiast w ph2 24 pinowa Dodano: 05 lut 2016 - 21:00 Odświeżam temat bo potrzebna rozpiska pinów w zegarach ph1 i ph2 Edytowane 7 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi