awinnicki Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam takie urządzenie od roku. Działa bez zarzutu. Montaz też był bez zarzutu. I odrazu poszło (montowali w mojej obecności). Nie widzi tylko 6 folderu, ale w ASO przetestowałem 2 sztuki i jest tak samo. Widocznie ten model tak ma. Można w każdym folderze zapisać po 99 utworów. Bez względu na ich objętość. U mnie chodzi na 4 gigowym penie i mam zapisane 479 utworów. I pen jest pełny. Fajne i praktyczne urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Czy ACB masz przyklejone na rzepach czy przykręcone ? Ciekawi mnie jaki numer masz tego ACB. Jednocześnie jaki model radia. Mój ACB pomimo prawidłowego podłączenia za pomocą dołączonej wiązki nie jest rozpoznawany przez radio. Sprawdziłem oscyloskopem i wysyła cały czas jedna ramkę tak jak by oczekiwał na potwierdzenie z radia Renault Polska twierdzi, że się nie da. Wy pokazujecie mi, że się da. Wiadomo, że chciałbm wygrać tę bitwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awinnicki Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam na rzepie. Radio mam standardowe dla wersji Expression - dwie gałki, mp3, bluetooth ale nie Arkamys. Papiery mam w garażu. Jutro Ci napisze. Kupiłeś to w ASO Renault?, to niech kombinują ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tak, kupiłem w ASO. Jednak ASO ściągnęło tabelę kompatybilności z Renault Polska bo skończyły im się pomysły jak to uruchomić, ktoś w RP powiedział, że ACB nie będzie działać z tym radiem i tyle. Mogą mi oddać kasę. Tylko, że w tym całym interesie nie chodzi mi o zwrot pieniędzy a o działający port USB. Pytanie jakie radio masz, czy jest oznaczone jako R01, czy R02... to niestety jest napisane na nalepce. Co do numeru ACB to byłbym wdzięczny gdybyś zrobił zdjęcie nalepki na nim i podesłał do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 A może jakiś szanowny użytkownik ACB napisze mi czy radio poprawnie wyświetla nazwy plików mp3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dobra, bo w końcu nie wiem. Mam radio zwykłe (płaskie z samymi guzikami, bez BT). Czy jest jakiś sposób by dołożyć USB z wyświetlaniem nazw utworów na ekranie Tom Toma? Czego potrzebuję? Robgold, możesz podać jakiś numer części tego C-boxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Do radia R01 (płaskie z samymi przyciskami) nie podłączysz niczego poza ACB. Wyświetlać nazwy utworów potrafi jedynie C-box ze względu na fakt podłączenia po sieci CAN. ACB co najwyżej pokaże Ci "CD1 Track 1" itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A gdzie znajdę takie uradzenia jak C-box? Bo na stronie Renault jest tylko ACB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 C-box teoretycznie musi być montowany w serwisie dlatego nie ma go na stronie www. Wstępnie patrząc w Dialogys C-box kosztuje 1700PLN + gniazdo USB jakieś 380PLN. Są chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie mam tego USB, ale kolega ma w Megane III 1.5dci pendrive do 32 GB działają bez problemu. Powyżej niestety już nie. Szkoda, że w standardzie nie ma USB, tylko te dwie dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Też się dziwę, telefon dali a USB im szkoda było. Ja nadal walczę z tematem USB. Poinformuje was zapewne o sukcesach albo porażkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 pendrive do 32 GB działają bez problemu. Powyżej niestety już nie. hmmm a u mnie maks to 8GB bojuż nawet 16GB odmawia posluszeństwa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ipod 32gb chodzi na pewno, widziałam na własne oczy w megane III 1.5 dci z tym "lepszym radiem". Mój Pendrive Emtec 32 gb też. Większych nie sprawdzaliśmy. Małe pytanie: Jaki kable trzeba do tego zwykłego łącza (dwie dziury), by podłączyć przez USB mp3-kę? Co właściwie da się tam podłączyć i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zwykły sygnał audio analogowy. Czyli podłączasz się do czegoś co ma wyjście na słuchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Może wypróbuję. Na razie tylko płytki CD i radio chili zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi