aston76 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sebcio76 musisz wiedzieć, jaką szerokość ma po otwarciu box. I od tego zależy, czy włożysz jeszcze na dach 2 rowery. Do tego dochodzi maksymalna waga jaką można na dach załadować 75kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 ^^ Szerokością boxu bym się nie martwił bo najpierw zamontuje i zapakuję box a później rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 wygląda dobrze, jeśli spełnia Twoje oczekiwania to bym brał. Zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Przymierz też czy nie da się dać boxa na środku a rowerów po bokach. Sam tak nigdy nie robiłem, ale widywałem i takie metody przewozu. Co do obciążenia: ja woziłem dwa rowery a w pudle rzeczy wielkogabarytowe a małe, sebcio76 z tego co pamiętam Ty planujesz tam wózek wozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Spacerówkę taką składaną, kiedyś tego typu nazywano parasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Ja właśnie w boxie woziłem parasolkę i zabawki na plażę, łatwiej wytrzepać piach niż odkurzać bagażnik. Zwróć uwagę że w tym boxie co podałeś linka musisz chyba samodzielnie nawiercić otwory pod mocowania, w droższych masz płynną regulację rozstawu belek, z doświadczenia takie coś jest wygodniejsze. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) w boxie woziłem parasolkę i zabawki na plażę, łatwiej wytrzepać piach niż odkurzać bagażnik. i o tym nie pomyślałem , dodatkowa zaleta . co do otworów montażowych to zadzwonie najpierw do sprzedawcy zreszta to nie problem mam wkretarkę i wiertła a chyba sa zanaczone miejsca pod otwory. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie podważam twoich kompetencji jeżeli chodzi obsługę elektronarzędzi oraz miarki, chodzi mi tylko o to że jak zmienisz za jakiś czas samochód i będzie inny rozstaw to kolejne otwory będziesz musiał robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No a jakbyś zamontował rowery na przemian tzn. jeden przodem do kierunku jazdy drugi tyłem, to też się nie zmieszczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) ^^ Raczej nie bo oryginalny bagażnik ma miejsce na montaż tylko 76cm. BOX zajmuje 47, szerokość 1 bagażnika rowerowego to 20cm czyli zostaje z 9 no może jak ścisnę wszytko 10cm a to za mało. Jedynie może się uda zyskać kilka cm bo podłoga Boxu jest węższa niż reszta. Do tego pedały od rowerów też wystają i będą zahaczać o BOx Edytowane 28 Stycznia 2015 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zawsze możesz odkręcić po jednym pedale, ale to i tak bardzo ciasno. Myślę że znalazłbyś węższego boxa, ale już wyższa cena pewnie będzie grana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi