Patriota Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, mam taki problem, a w sumie to jest od początku odkąd zakupiłem autko nie wiem czy tak powinno być, nie wydaje mi się. Przy otwieraniu auta, kluczyk muszę skierować dokładnie w to miejsce, inaczej nie da się otworzyć. Z 2 strony trochę lepiej to wygląda mogę otworzyć z dalszej odległości. Jakieś rady jak to zmienić ? bo to raczej żaden komfort Czerwony jest zarezerwowany dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayo Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 a nie musisz czasem celować w w okrągły element znajdujący się obok lusterka środkowego? W tych modelach centralny zamek sterowany jest nie falami radiowymi tylko wiązką podczerwieni. I stąd właśnie Twoje "problemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Z tym, że jeśli otwieram od strony pasażera mogę to zrobić nawet z ok 3m, a od strony swojej praktycznie jedynie przykładając kluczyk do szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merkaba Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Może to kwestia słabej baterii w kluczyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Użyć opcji szukaj bo już o tym było na forum. Na początek wymień baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts