szakalek Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam! W jakim formacie nagrywacie muzykę do radia oryginalnego w renault update list? Może opisze swoją sytuację. Mam stare płyty nagrane w nero na audio CD czyli odtwarzane powinny być w każdym odtwarzaczu CD i normalnie radio samochodowe je czyta. A gdy chce nagrać teraz płytę z piosenkami, też w formacie audio CD to gdy wkładam płytę do radia, jakieś 5 sekund, słychać 'pik' i płyta wychodzi. Dlaczego tak się dzieje? Stare płyty czyta, a nowych nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viman Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Spróbuj nagrać z niską prędkością, np. 8x albo nawet 4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakalek Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Próbowałem, nadal to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slowik8609 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ja mam nie wiem jaką wersję radyjka ( seryjna zmieniarka) ale ostatnio nagrywałem sobie muze i normalnie audio CD działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudijr Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 szkoda, że na normalne CD wchodzi tak mało piosenek, ale co zrobić, jak nie ma mp3 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fred Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Zobacz jeszcze inne płyty lub nawet inną nagrywarkę. Mi płyty zaczęły przeskakiwać, bo z racji wieku nagrywarka nie sprawowała się już za dobrze i jakość płyt była za kiepska dla zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ale co zrobić, jak nie ma mp3 ;/można kupić emulator zmieniarki i mieć naprawdę dużo muzy w mp.3.Ja w sumie już użytkuję to cudo 2 lata i dałem sobie spokój z płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slowik8609 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 waldek708, a możesz coś wiecej o tym cudzie napisać? Gdzie kupiłeś, za ile, jak to podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 http://megane.com.pl/megane-ii-phi-mp3-w-m...ator+zmieniarki http://megane.com.pl/megane-ii-phi-formaty...ator+zmieniarki http://megane.com.pl/megane-ii-phi-usb-w-t...ator+zmieniarki jeszcze ze dwa linki w szukajce których już mi się nie chcialo wklejać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrzysiek6 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam. Podłącze sie do tematu. Mam problem z odtwarzaniem płyt CD w oryginalnym radiu (megane II 2004r). Wyskakuje info ERR (error). Co może być przyczyną?? OD czego zacząć? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit-men Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Oryginalne radio czyta płyty CD ale nie odtwarza plików MP3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrzysiek6 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Cięcie Nagrałem płyte z plikami audio. Nie odtwarza wszystkich płyt (pliki audio). Co moze byc przyczyna?? Zasady pisania jak i cytowania postów są jasno określone w regulaminie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsonx Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 track at once wybierz i najniższa prędkość i dobra płyta np czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrzysiek6 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nagrałem płytke z niższą prędkością i pomogło. Dzięki za pomoc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts