K1LL3R Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 J.W a tu link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3298962 chcialbym ja kupic ale sie zastanawiam. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 jak dla mnie to była uderzona przodem - brak paru detali bardzo tanio jak na taki przebieg i wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jakich detali? Pytam z ciekawości. Jak dla mnie to nie podoba mi się ten przebieg, trochę za mało jak za 11-letni samochód. Jak by policzyć średnio 10kkm/rok to by się zgadzało, ale jak już 15kkm/rok to już wychodzi 165 kkm przebiegu. I w to drugie bardziej bym uwierzył, no chyba, że ma to wszystko udokumentowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 brak jest oznaczeń wersji nad bocznymi kierunkowskazami (powinno być 1.6e), gumki na łączeniu błotnika z progiem, plastikowe ramki przy reflektorach powinny być tylko w części pomalowane, a są całe... reflektory są za to od wersji coupe (dwukomorowe) poza tym przód siedzi wysoko co sugeruje sprężyny ze scenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Chm!! Z tymi sprężynami to mnie zaskoczyłeś. Jak to zauważyłeś? Ja zwróciłem uwagę na przedni zderzak, jakoś tak dziwnie spasowany, szpara pomiędzy błotnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 poza tym przód siedzi wysoko co sugeruje sprężyny ze scenika Bo to jest limitowana wersja McDrive :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No i jeszcze listwy i lamki prysniete, podejrzewam ze przy wymianie i lakierowaniu po dzwonie poprzedni wlasciciel kazal sobie przy okazji pomalowac reszte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 listwy i lamki prysnietegdzie ty to widzisz? bo ja chyba ślepy jestem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Moj blad, zlalo mi sie z kolorem samochodu (klamki), i zapomnialem ze phI nie miala czarnych listew na zderzakach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 phI nie miala czarnych listew na zderzakachnie ph1 tylko coupe nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ph1 miała na 100% - wiem bo miałem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja juz nic nie mowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzieki za pomoc ... w takim razie chyba sobie ja odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A czy możecie wypowiedzieć się o tym aucie -> http://www.kup-auto.pl/opis.php?id=63866&s=6&o= -> bo jak dla mnie to auto trochę za tanie patrzac na przebieg, rocznik, wyposazenie... I sie zastanawiam gdzie haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 klapka schowka we wnętrzu jest ciemniejsza (w 2003r w coupe były czarne wnętrza) co może sugerować jej wymianę - bardzo często przy uderzeniu czołowym ta klapka jest niszczona przez kolana pasażera poza tym auto na zdjęciach wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi