bogus0404 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj rozebrałem tunel i głęboko pod tapicerką znalazłem wtyczkę. Podpiąłem i wszystko działa jak trzeba tempomat i ogranicznik. Bardzo "dyzol" dziękuje za podpowiedz czego szukać i gdzie. Jeszcze jedno pytanie. Była tam jeszcze jedna wtyczka brązowa duża do czego może być. Edytowane 28 Lipca 2016 przez bogus0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rax011 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Czy ktoś semu rezystor Megan 3 ? Dla Megan 2 wygląda tak : 100 Ω 270 Ω 900 Ω Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo79 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) witam potrzebuje aktywować tempomat w CLIO III 2009 1,5 DCI Tempomat jest zamontowany jednak nie mogę go aktywować CLIPem Następnie wchodząc do wtrysków mam informacje ze system regulacji prędkości i ogranicznik jest BEZ Jak to aktywować? możne tutaj- jak to zaprogramować we wtryskach Edytowane 8 Października 2016 przez diablo79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Tego nie robisz na zasadzie "bez" i "z". Do przygotowania konfig pod auto. Pomoże Ci Cinas albo Zavadz albo ja Ci mogę to zrobić. Edytowane 6 Października 2017 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 W tym Clio jest bardziej zagmatwane , bez wymiany wsadu sterownika nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy podczas wymiany kierownicy trzeba zamknąć auto kartą? Bo jak to robię i ruszę się w aucie, to włącza się alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ale jak masz otwarte auto to wyje jak jesteś w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie, jak się zamknę w środku, zgodnie z tym włoskim filmem instruktażowym. Ale jak nie zamknę, to nadal świecą zegary i wyświetlacz. W sumie już wymieniłem kierownicę, bez zamykania samochodu i jakoś przeżyłem, także problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megiii3 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Alarm można zdezaktywować poprzez szybkie 5 krotne naciśnięcie przycisku start/stop przy włożonej karcie i na biegu, bez wciskania pedału sprzęgła by samochód nie odpalił. Alarm dezaktywuje się tylko podczas pierwszego zamknięcia samochodu, później już działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcraw Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Potrzebuje aktywować tempomat w komputerze. Kierownice i przycisk w konsoli mam zamontowane. Czy zna ktoś kogoś w okolicy Katowic, kto może mi to zrobić? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Czy zna ktoś kogoś w okolicy Katowic, kto może mi to zrobić Zerknij w odpowiednim dziale na forum i poszukaj dla swoich okolic :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gresfucinio Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam! A jest ktoś z okolic Krakowa, kto pomoże aktywować tempomat clipem? Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez gresfucinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jak macie dostęp do clipa to mogę zrobić zdalnie Jak by co to mam człowieka w Krakowie co udostępni clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Czy ma ktoś może schemat, zdjęcia jak należy ściągnąć tunel środkowy w celu zainstalowania przycisku tempomatu? Czy w tunelu jest cała wiązka do przycisku? czy trzeba jakąś dokupywać czy starczy sam przycisk? Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Abraxus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wystarczy, że otworzysz schowek w podłokietniku i ciągniesz panel z przyciskiem i lewarkiem zmiany biegów do góry, on jest tylko na wcisk. Zajrzyj czy masz tam wtyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi