TomusMaximus Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zrobiłem wszystko jak w manualu instalacji tego programu, ale nie działa. Ładuje się bardzo długo, restartuje i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 I mam dołożoną Navi :) Wszystko działa i obyło się bez Clipa w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 A działa Ci ten Player? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dziś będę się bawił tym playerem ponieważ wcześniej bawiłem się dokładaniem NAVI. Więc o wynikach dam znać… Parę zdjęć z motażu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Niezła rozpierduche w Megi miałeś ;D A tak trochę zbaczajć z tematu. ja mam fabryczną navi także, natomiast mam radyjko podstawowe bez BT. Jak nagram płytę jako Dane z MP3, to odtwarzając wyświetla mi ciągle np, track 4, lub album 3. Dopiero jak przycisnę przycisk "lista" bądź "kółko" pod kierownicą tylko na chwilkę wyświetla nazwę pliku zapisaną w file info. Czy Wy też tak macie przy słuchaniu MP3? Tak samo przy słuchaniu zwykłych płyt CD nie wyświetla mi czasu utworu, każdy tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Mi cały czas wyświetla nazwy pełne nazwy plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 no tak tylko Ty masz radio z BT inne niż moje prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Mam radyjko takie jak widać na zdjęciach wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 No tak, masz wersję z obsługą telefonu. Może ktoś odpisze mi. i tak przy okazji zgłaszania wycierającej się kierownicy podpytam o to radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 U mnie na razie TomPlayer też nie ruszył, ale jak dojdę do tego co i jak to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Woytus, czy udało Ci się uruchomić Tomplayera? Ja dziś spróbowałem, ale nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ja aktualnie mam zamontowaną Navi z serii Carminat TomTom Live i navicore w wersji 9.xx i na razie o TomPlayerze mogę pomarzyć. Zastosowalni w tej wersji zupełne inne podejście do softu i nawet mapek z witaminką nikt jeszcze nie umie zastosować do najnowszych wersji navicora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dziś patrzylem na stronę renault.pl. Pojawiłą się "gama 2012" Meganek. nie ma żadnego katalogu jeszcze do ściągnięcia, ale z filmiku reklamowego widać, że sporo szczegółów zostało pozmienianych. Zaczynając od ledów w reflektorach, odrobinę innych zderzaków przednich chyba oraz radio jest inne! kształt ma niby ten sam ale rzucił mi się w oczy port UBS na panelu. wymiana tych moich Chinchy na Audio C Box kosztuje kika stówek ciekawe jak byłoby z wymianą całego radyjka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Woytus, czy z wersji 8.842 można upgradować do wersji 9.xxx. Co jest nowegow tej wersji? Ws. Tomplayera, napisałem list do Admina i dostałem taką odpowiedź: Are you sure you have a 8.842 version and not a 9.842 ? I ask because I know it is impossible to run tomplayer on carminat live with navcore 9.842 and 9.844 so I want to be totally sure that you are not in this case... If you don't have a carminat live then it should work. Which tomplayer version did you try ? the v0.240b5 ? The best one should be the 0.240b5 that is here : http://www.tomplayer.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=952 Have you tried another sdcard (I know some sdcards are so slow that the watchdoh triggers before I am able to refresh it) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) W Renault Megane III rozróżniamy 3 typy nawigacji: Navi do połowy 2009- jest to navi aktualizowana z CD i nie ma nic wspólnego z TomTomem Navi od drugiej połowy 2009 do podajże końca 2010 Navi Carminat TomTom. Najnowsza wersja Navicora do tego typu urządzeń to 8.842 Navi od 2011 , do... Carminat TomTom Live, dodali do niej modem GPRS przez, który aktualizowany jest stan dróg oraz natężenie ruch, wsadzili 128 MB RAM a nie jak w wersji poprzednie 64MB - najnowsza wersja Navicora to 9.844. Nie ma możliwość wgrania do nawigacji bez live oprogramowania do live, bo to zupełnie inny hardware. Edytowane 14 Marca 2012 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi