kacper69 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Proponuję nowy temat z fotkami , jak się jeżdzi w Polsce. Moje fotki sa zrobione w sobotę w Serocku. Widac na nich niezłego kozaka , któremu nie przeszkadza ciagla linia i nawet znaki nakazu. Chyba auta z przeciwka tez nie przeszkadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja też widziałem podobną sytuacje, gościu zaczął wyprzedzać na zakazie i za zakrętem nagle pojawia się wysepka, więc ominął sobie dokładnie tak samo jak ten koleś. Dobrze, że widać numery rejestracyjne Może jest na forum jakiś stróż prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Też mam taką nadzieję że ktoś zrobi z tego pożytek. Kiedyś też mnie wyprzedziło BMW. Baaaa. Nic dziwnego. Jak nie Honda Civic to BMW... I też jechało na ciągłej i wysepki brał z drugiej strony. Mandat to nic. Zabrać prawo jazdy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Link do artykułu na temat tych fotek: http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/b...kierowcy,948196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kacper69, wlasnie mialem wczoraj pytac... co Ty masz wspolnego z interia.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A ja jestem przeciwny zakrywania, zamazywania tablic rejestracyjnych takich pseudokierowców. Twarz jak najbardziej, tablice nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kacper69, wlasnie mialem wczoraj pytac... co Ty masz wspolnego z interia.pl? Mam tam znajomych, a co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a tutaj macie może coś co spowoduje uśmiech na waszych twarzach http://www.chilloutzone.de/files/07070403.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy-hu Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Anielska cierpliwość to mało. Ja nawet jak to oglądam to już wysiadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peri00 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Tu widać osobówkę , ja teraz jechałem do Gdańska z Zabrza i takie "manewry" odwalały TIR-y , i to w nocy. HORROR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a tutaj macie może coś co spowoduje uśmiech na waszych twarzach http://www.chilloutzone.de/files/07070403.html To nie jest jeszcze cała wersja :) Ostatnio na Maxior.pl oglądałem i na końcu był urywek jak skręcając w lewo sypneła gościa czołowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 to nie ta wleciała w poldka czołowo:) ale ta tez daje rade:) niestety to zjawisko jest bardzo nasilone w/g mnie szczególnie w Wawie.. dużo ludzi ma tu kase i kupuje swoim dzieciakom/córką prawo jazdy a potem jakiś dupowóz typu nowe mini, pug 207 cc itp i to co sie dzieje na drodze jest nie do opisania.... :evil: zawsze mnie krew zalewa jak widze takie laski a jak jej natrabisz że źle jedzie itp to się odgraża lub obraża respect dla nauczyciela z elki za cierpliwośc... ja bym jej dawno zrobił krzywde lub wyrzucił z auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Znalazłem coś takiego. Proszę zapiąć pasy!! Kamikaze w TIR'ze, ale w maluchu nie lepsi. http://www.cda.pl/gry-online/filmy/tir.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Koleś z malucha powiedział, że czuje się za nim bezpieczny. Ja na jego miejscu bym nie był taki pewien wystarczy, że by doszło do kontaktu TIR'a z innym samochodem a koleśa z malucha nigdy więcej byśmy nie zobaczyli bo ładnie by się wkomponował w naczepe. A kierowa TIR'a niesamowity, nie chcę wszystkich wrzucać do jednego worka ale myśli, że ma większę auto to i mu nic nie grozi to może wszystko a niestety nie myśli o innych. IMBECYL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Takich to za kratki ładować dla przykładu zanim coś komuś zrobią :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi