milejow Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Wejdź interfejsem w radio i sprawdź konfigurację Edytowane 24 Września 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_Saint Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Z mojego doświadczenia... trzeba za pomocą DDT4all (z ELM dla trybu multimedialnego) zmienić konfigurację radia jeden z parametrów na "radio z GPS" (prawdopodobnie to radio pochodziło z samochodu bez GPS) i nagrać i trzeba zmienić W konfiguracji GPS (NFA) parametr typu radia dla „Radio2”, który jest w konfiguracji, musi być typu 1, ponieważ czarne radio, które posiadasz, jest tego typu. Nie zapomnij o „twardym zresetowaniu” GPS po dokonaniu zmiany. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sc543210 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam wszystkich, mam mały problem z radiem w mojej Megane 3ph1. Wymieniłem radio z płaskiego na polift z usb. Niestety nowe radio jest z wersji BOSE i z nawigacją a ja nie mam nawigacji. Radio gra ciszej ponieważ nie mam wzmacniacza ale podobno można je skonfigurować na "normalne" i teraz pytanie jak to zrobić. Dodam że mam dostęp do ddt4all. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Kup wzmacniacz. Programem nie doposażysz go w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sc543210 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Dziękuję za pomoc. Problem rozwiązany. Radio zostało przekonfigurowane na normalne oraz została odblokowana opcja ustawienia zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 3.11.2023 o 14:46, sc543210 napisał: za pomoc. Problem rozwiązany. Radio zostało przekonfigurowane na normalne oraz została odblokowana opcja ustawienia zegara. Masz gdzieś numer tego radia? Edytowane 6 Listopada 2023 przez CzechuXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Coś mi tu nie pasuje, w profilu Megane 3ph1 a wymiana na radio poliftowe z USB czyli potrzebna zmiana okablowania o której nic autor nie pisze, do tego zmiana konfiguracji BOSE na standard i jest ok a z tego co mi wiadomo to BOSE nie ma końcówek mocy to niby czym gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sc543210 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Witam wszystkich jeszcze raz. Były dwa rodzaje radia Bose. Moje ma USB na przodzie. Numer radia to 281150625R. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W dniu 6.11.2023 o 21:40, milejow napisał: Coś mi tu nie pasuje, Też mi to nie pasuje. Moim zdaniem to jest arkamys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jummbo76 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Czesc. Jestem po zmianie radia na rlink. Po podlaczeniu gniazda USB gra tylko prawy kanal. Ma ktoś dostępny schemat kostki 8 pin, która wchodzi w modul USB? Edytowane 19 Listopada 2023 przez Jummbo76 Zma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
min_max Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Witam. Zmieniłem radio z płaskiego czarnego w Megane 3 na takie jak w filmie. Radio posiada bluetooth bo w menu jest opcja bluetooth, której nie mogę wybrać, jest opcje telefonu (dzwonek itp). Radio działa tak jak na filmie, podglosnienie nie działa z pokrętła, środkowe pokrętło bez możliwości użycia, może ktoś mi poradzić czy to jest wina konfiguracji radia? Film z działania radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi