Tom_myPL Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 danish1 niestety nie wiem dlaczego, ale nie mogę wysłać wiadomości prywatnej :lol: chyba że Ty będziesz mógł mi wysłać za co z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mqsmier Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Witam Ja natomiast mam pytanie, czy wymiana wyświetlacza jest konieczna? Czy wyświetlacz od standardowego radia, nie będzie współpracował radiem z bluetooth? Pytam bo na moim (standardowym) wyświetlaczu widać ikonę słuchawki telefonicznej. Pozdrawiam Maciej Edytowane 26 Lutego 2013 przez mqsmier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Znalazłem mały opis jak kolega za naszych wschodnich granic montował mikrofon i wymieniał zwykłe radio na radio z BT Może wam w czymś się przyda.: LINK Powodzenia EDIT: Jeszcze znalazłem kilka moich autorskich fotek, jak podchodziłem do zabawy z nawigacją: Edytowane 26 Lutego 2013 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki Woytus przyda się przy zabawie z mikrofonem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Woytus, U mnie wygląda to tak samo jak u ciebie. Ciekawe od czego zależy posiadanie lub nie tej białej kostki od mikrofonu przy radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Myślę że poziomem wyposażenia. Nie będą przecież produkować osobnych wiązek elektrycznych do każdej jednej opcji, którą wybierasz. Myślę że typy wiązek elektrycznych są podzielone na grupy i zależą od wersji podstawowej lub od poziomu wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gresfucinio Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam! Mam pytanie czy przy wymianie wyświetlacza na opcję z BT można pozostawić daszek czy konieczna jest wymiana całości? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cześć, Daszek zostaje ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Mnie się wydaje, że jednak trzeba wymienić na tzw. wyświetlacz mozaikowy żeby wykorzystywać w pełni możliwości radia z BT Edytowane 4 Marca 2013 przez Tom_myPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hej, Ale kolega pyta (chyba)o sam daszek a nie o wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) A po co znowu w papugę się bawisz :lol: A to przepraszam :) za wybieganie "przed szereg" Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 4 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gresfucinio Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak, chodziło mi o sam daszek (plastik). Chciałem zakupić wyświetlacz na alledrogo oczywiście odpowiedni do radia i wymienić - daszki mają porysowane i cięzko coś znaleźć. Kalkuluje powoli koszty i zastanawiam się czy nie lepiej kupić nowy zestaw głośnomówiący - coś z parrota może. Zależy mi też na mp3...Trudny wybór tym bardziej ze mam lewe ręce i boję się, że coś pourywam. Ale dziękuje za pomoc. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Do kolegi Woytusia, dotyczy postu z 26 luty 2013 - 19:38: Zamieściłes tam zdjęcia złącza które montowałeś - jest tam biała kostka do której "idą" przewody od mikrofonu: żółty, czarny i czerwony, poniżej jest kostka z mojego radia (z uciętymi przewodami w tych kolorach)). Mam mikrofon z wiązką od podsufitki do słupka, nie mogę znaleźć wiązki od słupka do radia (a fabrycznie wiązki brak) czy wystarczy jak zrobię przedłużenie tych przewodów do kostki i "wepnę" odpowiednie przewody (kolory) w piny jak na poniższym zdjeciu? Przepraszam za laickie podejście ale jestem "noga" w elektryce więc moje pytania mogą wydawać się dziecinne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja na twoim miejscu zdjął bym osłonę prawego przedniego słupka i sprawdził bym czy tam nie ma schowanych kostek. Jeśli będą tam kostki, małą i duża, to masz instalację do mikrofonu, a ta biała kostka przy radiu jest poprostu gdzieś schowana. Jeśli tam nic nie będzie to będziesz musiał poprowadzić przewody od radia do słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi