student4ec1 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gdzie znajduje się czujnik wstrząsowy w MII dci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mam mII dci 82 km i też ciekawi mnie czy jest taki czujnik i gdzie się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 byl montowany dopiero chyba od 2005r i znajduje sie po lewej stronie przy pokrywie akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie ma czujnika wstrząsowego, informację o uderzeniu bierze z układu poduszek powietrznych i odcina zapłon. Czujnik posiadały wersje z przed modernizacji. "W razie uderzenia, funkcja odcięcia zasilania olejem napędowym jest sterowana przez moduł elektroniczny airbag. Za pośrednictwem sieci multipleksowej przekazuje on do komputera wtrysku polecenie zablokowania sterowania przekaźnikiem blokowania wtrysku." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 więc po lekkim puknieciu np.w krawężnik odetnie mi dopływ paliwa i co wtedy , jak to odblokowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 szumcio, przeciez przy lekkim uderzeniu worki nie odpala :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi