jacka Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam! Mam pytanie czy ta rurka na załączonym zdjęciu to wylot skroplin z klimatyzacji? Próbuję usunąć kapiące krople na dywanik pasażera w Megane 3 , ale od spodu auta nie udaje się nic wepchać dalej niż ok.20 cm!! Jest inny lepszy sposób? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Tak, to jest rurka od skroplin klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacka Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dziękuję za odpowiedź! bo próbowałem wpychać tam drut bo podejrzewam że jest zapchana - ale sprawdzę w upale czy wylatuje woda! Parę dni temu zauważyłem krople na dywaniku pasażera i czytam że możne być zapchany ten przewód! Co o tym sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie pchaj żadnych drutów, spróbuj dmuchnąć np. przez kawałek jakiegoś węża do środka powinno wystarczyć. Ale żeby się zapchało w tak nowym aucie?, dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Raczej się nie zdarza by ona się zapychała, rurka jest powyginana i ciężko ją czymś przepchać. Tak jak kolega zasugerował gdyby z niej nie kapało to przedmuchaj powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacka Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam! Dzięki za podpowiedzi! Przedmuchiwałem i teraz sprawdzę czy leci poprawnie! A do tomgrantur to takie młode już nie jest 2015r. Te profilowe to druga nowsza - chwilowo problemów brak! Jeszcze na gwarancji! Ale dzięki za pomoc raz jeszcze! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi