punxhc Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jeśli auto jest faktycznie w takim super stanie, to bardzo się dziwię dlaczego jeszcze nikt go nie kupił, bo cena jest śmiesznie niska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jakoś mnie ta historia nie przekonuje ponieważ zawodowi kierowcy kupują raczej diesle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) zawodowy kierowca i sprowadza sobie Megana zza granicy, żeby nim wcale nie jeździć a następnie sprzedać za małe pieniądze......ok....... Edytowane 3 Września 2011 przez sKarlosMegane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 tak historia rodem z powieści Sapkowskiego :) wiele ich już słyszałem, szukając swojej Megi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ville87 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 http://otomoto.pl/renault-megane-C20069132.html a ta sztuka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Jedynie co zauważyłem to reflektor od strony kierowcy inaczej siedzi,być może było małe kuku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Wygląda OK można jechac do ASO na sprawdzenie. Przedni zderzak był zdejmowany/wymieniany co może nic nie znaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ville87 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) hmmmm, mamy jeszcze dwa auta, wydają się ciekawe: scenic http://otomoto.pl/renault-scenic-6biegow-klimatronic-piekny-C19669760.html megane http://otomoto.pl/renault-megane-klimatronik-krajowy-C20579409.html Edytowane 11 Września 2011 przez ville87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ville87, obydwa auta wyglądają ładnie. Nie dopatrzyłem się większych mankamentów, należałoby podjechać i je zobaczyć. Przy okazji, proszę uprzejmie ( ponownie w imieniu administracji ) o zaczęcie stosowania się do "Regulaminu" oraz zasad poprawnej pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) moim skromnym zdaniem n ie należy kupować auta z początku produkcji, lecz najlepiej po lifcie czyli od 2005r wzwyż z uwagi na tzw, bolączki wieku dziecięcego. Rozmawiałem z kilkoma posiadaczami megane II i stwierdzili że większość tych bolączek została wyeliminowana właśnie w modelach po lifcie. Jeżeli podasz mi adres emaila poślę Ci artykuł z auto świata, który może zasugerować właściwy wybór jednostki napędowej oraz modelu. Jak coś to PW link do pobrania poradnika przy zakupach aut renault http://chomikuj.pl/aaarek70/Auto+naprawa/Programy/Auto+*c5*9awiat+-+Poradnik+eksploatacyjny+06+-+Renault,179799664.pdf Edytowane 11 Września 2011 przez thomasleon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W tej HB,klapa bagażnika z prawej strony jest wyżej od lewej. I nie będzie to raczej kwestia odbojów, bo patrząc na inne szpary tej klapy wygląda dobrze, ale nad prawą lampą jest sporo większa ta szpara, tak jakby klapa była krzywa, albo źle spasowany tylni błotnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W Megance brakuje już gumy na sprzęgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ville87 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 dziekuje za pomoc, autko z drugiego linka (srebrna magane) zakupiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Gratulacje, temat w takim razie ulega zamknięciu. Czekamy na przedstawienie go w dziale z autami użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi