lukrenia Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 witajcie koledzy jestem zainteresowany tym oto autem http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-120-km-climatronic-C20243413.html prosze was o pare słów o tym aucie jak to widzicie oczami fachowców i jak sprawują sie te silniki dodam ze dzis odbyłem jazde próbną i jestem pozytywnie zaskoczony !!!! dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jest książka serwisowa potwierdzająca ten "fantastyczny przebieg"? Zużycie wnętrza mówi co innego. Koniecznie sprawdzić fakturę za wymianę rozrządu, czy był zmieniony kompletny. Obejrzałbym dokładnie spód auta, przedni zderzak od spodu odstaje, nie jest wpięty, uszkodzenie progu i otarcia na samym dole. Tak ogólnie prezentuje się przyzwoicie, obowiązkowo do ASO na weryfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrenia Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 CYTOWANIE Witaj książki brak!!faktury za rozrzad widziałęm jest ok,zderzak jest tak jak zauważyłeś i tu :) słabo przyczepiony od dołu nie wiem czy zaczepy są połamane czy po prostu to wypadło przy wyjeżdżaniu z krawężnika (też tak załatwiłem sobie kiedyś w golfie zderzak )jutro jadę i pojedziemy do renault w katowicach zobaczymy ASO a czy wiesz ile może kosztowac taki przegląd w ASO?? dzieki za informacje Regulamin pkt. 5.6, 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przegląd w ASO jak dobrze pamiętam to 200 zł. A sprawdzenie historii serwisowania 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 200 za przegląd przed zakupem, to było w grudniu ubiegłego roku, teraz chyba trochę podnieśli cenę, zaś sprawdzenie historii w czasie takiego przeglądu nie jest już dodatkowo płatne. Wchodzi w zakres. Sam taki przegląd Sceniolowi drugiemu robiłem u ZIĘBY w Katowicach na Kościuszki i mogę polecić. Czasami trzeba wcześniej do serwisu zadzwonić, by termin takiego przeglądu umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja dzwoniłem pod koniec marca tego roku i mi właśnie przedstawił takie ceny,i jak się nie mylę to było właśnie to u Zięby. No i faktycznie lepiej zadzwonić wcześniej i się umówić,ze sprawdzeniem historii to praktycznie zrobią ci to w każdej chwili ale z przeglądem będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrenia Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dziękuje za tak szybkie odpowiedzi dam znac co wyszło z tej fury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W ogłoszeniu brak magicznego słowa "bezwypadkowy" co w zasadzie oznacza że auto jest po mniejszym lub większym wypadku. Trzecie zdjęcie pokazuje że robiony był pewnie prawy przód, duża szczelina pod lampą, maska źle się schodzi z reflektorem. Ale może przegląd w ASO powie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrenia Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witajcie sory ze dopiero teraz pisze ale byłem w delegacji jak juz wspominałem byłem z komputerem z czytać błędy itp ... i powiem ze wyskoczyły 3 żeczy 1. abs(po wykasowaniu i przejechaniu 10 km i ponownym podłączeniu juz błąd nie wystepował 2.błąd świecy żarowej i to juz sie powtarzało !!!!! 3.błąd przepłwomierza a co do zderzaka przedniego to zaczepy są pozrywane wiec miał małe kuku małe poprawki lakiernicze tez były tak wiec co o tym sądzicie cena jaką pan zaproponował po naszym pokazaniu wad to 16400 !!!! :) mysle ze morzna by spokojnie do 15500 zejsc no i pytanie czy warto to naprawiac Dodano: 30 sie 2011 - 20:05 ( można ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Co do zderzaka to widać że małe poprawki lakiernicze,z prawej strony z przodu widać jeszcze zarysowanie i to samo z tyłu Więc zostały ci 2 błędy,te ze świecami to jeszcze tam pół biedy ale nie wiadomo co się dzieje z tym przepływomierzem :) a to już bardziej kosztowna sprawa,więc 500 zł upustu na te usterki to za mało,co najmniej 1000-1500 zł. Ja przy swoim utargowałem 1800 zł,tyle że ja schodziłem z 29800 zł. Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez kanar666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tnij go do 15 000 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrenia Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Słuchajcie jak jechałem tym pięknym autkiem to przy 2000/2500 czułem tzn dziure w gazie tzn ja gaz a on nie jedzie po jakiejś chwili jechał dalej to pewnie przez ten przepływomierz!!! czy sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi