EmilosG Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witajcie, Potrzebny jest mi kod pin do megane 1.6 8v Kod kluczyka to STAR6 Nr vin VF1LA0F Mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Mam problem z centralnym zamkiem ( czujnik przy lusterku - megane coupe 97 rok 1.6 ) <><><><><><><><><><>><><><><> Stojąc przy samochodzie muszę kilka-kilkanascie razy nacisnąć pilota, żeby otworzył zamki ( to samo tyczy sie jednego i drugiego kluczyka ) Wyciągnąłem płytkę pod lusterkiem i nie ma na niej zarówno śladów rdzy jak i nie wypatrzyłem zimnych lutów. Gdzie szukać problemu ? czy jeśli profilaktycznie wymienię czujnik pod lusterkiem to muszę od nowa kodować klucze ? <><><><><><><><><><>><><><><> Dodam, ze kluczyk najlepiej "łapie" jeśli jest trzymany przy dolnej krawędzi szyby kierowcy na wysokości środkowego słupka. <><><><><><><><><><>><><><><> Zauwazyłem też , ze siedzac w samochodzie i bawiac sie kluczykiem w okolicach czujnika "jak zaskoczy" to moge trzymac kluczyk w roznych lokalizacjach ( a nie bezposrednio pod czujnikiem ) i wtedy dziala za kazdym razem, natomiast jak na chwile zgubie lokalizacje ( np zaslonie kluczyk ) to pozniej znowu mam problem ze zlapaniem sygnalu . Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 23 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francuz10 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam znalazłem na jednym z portali aukcyjnych :) pilota który można zakodować do bram, aut i innych urządzeń które działają w częstotliwości 433,92 MHz, jak myślicie czy da się go dopasować do kluczyka scenika 1 ph2 z 2003 roku? na jakiej częśtotliwości działa kluczyk w tym wozie? pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelus2110 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) WIATM:) mam podobny problem ale jak to u kobiety dla mnie jest to poprostu jakas magia. bardzo prosze o pomoc posiadam scenica 96 1.6 8V nie dziala mi immo. nie potrafie odnalezc kodu, jedynie co mam w kluczyku zapisane to {11033 S91R2I}. BARDZO PROSZE O POMOC W POZYSKANIU KODU, oraz przy pomocy jego wprowadzenia. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 4 Marca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No to masz wszystko co potrzebne z kluczyka S91R2I Wehicle type to 4 kolejne znaki po VF1 z numeru Vin z dowodu rejestracyjnego. Wpisujesz w generator i sprawa załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelus2110 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 dziekuje za rade, ale nadal nie rozumiem. moj numer Vinu to : VF1JA0F0517431570, PROSZE MI WYTLUMACZYC W JAKI GENERATOR JA MAM TO WPISAC ,JAK MAM TO WPISAC I CO MAM TAM WPISAC??? dla mnie naprawde to czarna magia i prosila bym o jasne wytlumaczenie :) z gory bardzo dziekuje ) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.10 - Caps Lock Rozumiem irytację, ale to nie powód, żeby się wydzierać. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wystarczy tłumaczeń poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon16 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam niestety nie mam win XP i nie mam jak uruchomic tego generatora czy ktos moglby mi pomoc ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 30 Marca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiu89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam mam problem z moim sceniciem nie moge otworzyc drzwi i immo z kluczyka musz to zrobic recznie wbijam kod ale auto nie przyjmuje tego kodu sprawdzilem kluczyk i dioda byla odlutowana ale zrobilem to i nadal nic Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, interpunkcja 5.7 - logika wypowiedzi Radzę większą uwagę zwracać na to co się pisze i jak się pisze. Szanuj czytających Twoją wypowiedź. Stosuj znaki przestankowe - w obecnej formie to jest masło maślane. damiar Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez wasiu89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy52 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam, jestem nowy na forum. Mam problem z tym programem. Wpisuję do niego wszystko jak w instrukcji i wywala mi błąd caracterre incorrect. Nr VIN VF1BA0F(wpisuje BA0F). Kod z obudowy kluczyka S97AF. Pomoże ktoś? Dodano: 03 cze 2014 - 20:58 Pomoże ktoś? Pilna sprawa, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alilee Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam czy i ja mógłbym poprosić kogoś z Win XP o wygenerowanie kodu? kluczyk póki co jeszcze działa....ale wiadomo jak to jest. Jak sie zepsuje to klops totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrpolman Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam, czy kod z obudowy kluczyka można uzyskać w jakiś inny sposób? Bo na obudowie mojego kluczyka go po prostu nie ma... Są oznaczenia na chipie, są na płytce, ale generator ich nie przyjmuje. Na obudowie nie ma. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leoks Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Witam. Czy ktoś pomoże? <><><><><><><><><><>><><><><> Potrzebuję kod immobileizera do Renault Twingo, poniżej podam numery jakie odczytałem : <><><><><><><><><><>><><><><> Kod kluczyka : 3JYAQLG <><><><><><><><><><>><><><><> Nr VIN : VF1C0680E22017977 <><><><><><><><><><>><><><><> Mój e-mail to : [email protected] <><><><><><><><><><>><><><><> Z góry dziękuję za pomoc! Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 14 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jeżeli twingo ma kluczyk radiowy, to magicy od usunięcia immo są potrzebni albo ASO pozostaje aby przyuczyć kluczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victoria Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam wszystkich. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś dobry warsztat w Warszawie, w którym by mi zdezaktywowali immo? Mam Megankę rocznik '97, którą jeżdżę już prawie 10 lat. Niestety w rodzinie jestem jedyną osobą, która potrafi dezaktywować immo (rodzicom tłumaczyłam już wiele razy co i jak mają nacisnąć, i nawet jak siedzę obok to nie są w stanie odblokować). Poza tym wczoraj immo nie chciało się odblokować, co jak się okazało później (po rozkręceniu przeze mnie kluczyka) było spowodowane tym, że odlutowała się dioda od podczerwieni. Niestety drugi kluczyk, który mam od początku nie działa -sygnał wysyła ale najwyraźniej z jakimś innym kodem, a przekodować się nie da (oryginalna instalacja od zamka centralnego nie działała i była puszczona od nowa, w związku z czym w serwisie powiedzieli że aby zakodować kluczyk, musieliby puścić całą instalację od nowa). Podsumowując - muszę w końcu zdezaktywować immo, bo jak mi ten jeden kluczyk padnie całkiem to już samochodu nie odpalę. Znalazłam w internecie jakiś warsztat, który chwalił się tym, że m.in. dezaktywują immo w Renówkach, ale później znalazłam nieprzychylną opinię o tym warsztacie (komuś świeciła się ciągle jakaś kontrolka, a warsztat problem rozwiązał w ten sposób, że odłączyli kontrolkę). Czy możecie polecić mi jakiś warsztat (w Warszawie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi