melesil Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Witam kolego, bardzo dziękuje za tak szybką odpowiedź, będę próbował, jeszcze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK1234 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam, posiadam megane I 98r.,potrzebuję kod do immo, nr kluczyka to 98089 SNU9A. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 jeszcze podaj 4 znaki z numeru VIN te po VF1xxxx----------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK1234 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nr VIN VF1BAOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 3584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam, Mam mały problem. Działam aktualnie z kodowaniem kluczyka do Clio 1 z listopada 1996r. Mam już program, wpisałem 4 symbole z dowodu i niestety nie mogę znaleźć hasła z kluczyka. Macie na to jakąś radę?? ASO jest mi w stanie go podać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ASO jest mi w stanie go podać?? ASO to nawet poda ci gotowy kod do kluczyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Ale chyba nie za free?? Edit: Już ustaliłem za 40zł podadzą kod. Edit: Panowie czy to prawda, że trwale zakodować kluczyk może tylko ASO?? Bo nie wiem czy nie chcą mnie naciągnąć, a lecę z kodowaniem zgodnie ze schematem i lipa. Podmieniłem nawet odbiornik IR i to samo czyli brak reakcji kluczyka. Poradźcie coś Panowie bo już skończyły mi się pomysły. Edytowane 25 Marca 2015 przez tasior87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbester Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam też chciałbym prosić o pomoc w sprawie kodu Kluczyk to 02217 Vin VF1 BA0D Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daveeconomic Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Panowie czy po samym vinie dacie rade podać mi kod do immo, bo nie mam przy sobie kluczy są u mechanika a od rana chcialbym to wprowadzac??? Dodano: 29 mar 2015 - 10:48 Hallo pomoze ktoś?? Edytowane 29 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 odpłatnie w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo36A Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja mialem podobny problem pomoglo na nowo przylutowanie diodu w kluczy i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipiro Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Koledzy z góry przepraszam, wiem że Święta itd. ale potrzebuje pilnie kodu do immo. Bez samochodu w Święta to jak bez ręki. Megane Coupe 97r Kod VIN: VF1DA0F Kod na kluczyku: 97261 STTU6 Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Adrian Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 6863 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipiro Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) P_r_z_e_m_o wybacz, że truje przed świętami ale kurde za cholere ten kod nie odblokowuje immo :/ Albo źle go podaje (robie wg instrukcji) albo kod jest zły. Po 'podaniu' kodu dioda od immo miga. Czy mógłbyś proszę sprawdzić czy to na pewno ten kod. Z góry dzięki i pozdrawiam Adrian. No chyba że wielkość liter ma znaczenie bo w drugim kluczyku jest sTTU6 zamiast STTU6. P.S. Wesołych Świąt !! Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Pipiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi