Faustus Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Panowie może ktoś mi odpowie dlaczego w obydwu lampach są żarówki świateł cofania a tylko lewa świeci? Prawa jest sprawna! O co tu chodzi? W Scenicu I świeciły mi obydwie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 w SCII też świecą obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Przepisy się zmieniły, w nowych autach ma świecić jedna lampa p-mgłowa, z lewej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ale Faustus pisze: dlaczego w obydwu lampach są żarówki świateł cofania a tylko lewa świeci? Prawa jest sprawna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 A kabelek jest? Chyba nie ma , Tak samo jest w MII :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 nie ma kabelka do świateł cofania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Było już o tym na forum, dotyczyło MII i o ile mnie pamięć nie myli to tak właśnie było. Ktoś nawet pisał, że sobie dorobił kabelki. Mogę się jednak mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 O co tu chodzi? A oszczędności w produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Faustus sprecyzuj czy chodzi o światła cofania czy przeciwmgielne, bo jeżeli chodzi o cofania to świecą dwa a przeciwmgielne jedno, z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faustus Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Chodziło mi o przeciwmglelne. A jeśli jest w prawej lampie żarówka to jak spowodować by świeciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) A jeśli jest w prawej lampie żarówka to jak spowodować by świeciła? Po prostu musisz dorobić sobie przewód do tej lampy. Edytowane 19 Września 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Chodziło mi o przeciwmglelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Lepiej gdy świeci tylko jedna, gdyż wtedy światła przeciwmgłowe nie mylą się ze światłami stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garlok Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 I tak ma być. Dlaczego producent zdecydował sie zalożyć prawą żarówkę ale nie podłaczyć jej, to już jego tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 lampa jest uniwersalna - do wersji angielskiej podłączą prawą stronę. IMHO powinny świecić się dwie - byłoby po prostu bezpieczniej, bo przecież dobrze wiemy, kiedy włączać te światła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi