jporszak Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam Do prezesa ,tak jestem obcokrajowcem. Dodano: 15 wrz 2012 - 22:23 WITAM WSZYSTKO ZSPRAWDZIŁEM Z ZALECENIAMI I DALEJ NIEDZIAŁA .ZNA KTOS FACHOWCA JAKIEGOS CO TO NAPRAWI Regulamin pkt. 5.10 - Caps Lock Tekst napisany dużymi literami uznawany jest za krzyk! P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Temat jest do opanowania, ale do mnie masz trochę daleko i pewnie nie jest to robota na "od ręki" jak jest gdzieś babol w kabelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jporszak Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie ma problemu,autko mogę przywieź do Poznania.Proszę podać adres pod jaki mam przyjechać i kiedy, jeśli Pan sobie życzy dostawy auta. Pozdrawiam Oto mój adres mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tylko jeszcze do mnie masz jeszcze 100 km dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jporszak Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Koło kasety zmiany biegów od strony kierowcy jest brazowa wtyczka ,co jest doniej podłaczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Po lewej stronie lewarka jest przełącznik tempomatu, ale ta wtyczka powinna być szara Edytowane 16 Września 2012 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jporszak Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tak , szara jest od tempomatu ,niżej przy podłodze jest ciemno brązowa na pięć przewodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kevin Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam, Chciałbym delikatnie reaktywowaĆ temat "sparowania" urządzeń nawigacji. Mam cały zestaw ( wyŚwietlacz , sterowanie, MODUŁ - ta biała skrzyneczka :( ). Potrzebowałbym informacji gdzie można w okolicach Warszawy lub Poznania sparować te urządzenia. Radio ma inny VIN niż pozostałe elemnty , gdyż było cały czas w samochodzie, nie mniej ma "gałki" czyli powinno pasować. Czy clipem w ASO są w stanie to zrobić? Czy muszą wpisać VIN np. mojego samochodu, czy musi byc VIN z auta gdzie były elementy od Navi ? A może trzeba wszystko ( radio, wyświetlacz,moduł ) po prostu wykasować? Dziękuję za wszelką pilna pomoc :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Jak na moje to zamontować ustawić w radiu iż jest nawi i powinno śmigać , zakładając iż wyświetlacz jest od tego typu radia :( występują 2 typy komunikacji radio - ekran i jak nie trafiłeś to nic nie wyświetlisz na ekranie z radia Jest pare osób które mają CLIPa i posiadają trochę wiedzy aby to odpalić w Poznaniu masz Woytusia Do mnie raczej masz nie po drodze :) Edytowane 2 Listopada 2012 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kevin Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dzięki za szybką informację. Mam nadzieję, że tak będzie , ale przed zakupem "gratów" chcę się upewnić czy potem da się to sparować??? Mam dobry dostęp do ASO w W-wie, ale nie jestem pewien czy "autoryzowanym" sprzetem (clip)poradzą sobie z tą kwestią. Będę próbował w takim razie i zobaczymy co wyjdzie po podłączeniu, a potem będę sie martwił. Zestaw wyświetlacz, moduł, wiązka oryg. antena z kablami doprowadzajacymi ma kosztować 450 pln - zobaczyny :) mam nadzieję, że nie wyrzucę pieniędzy w błoto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 warto dowiedzieś się przed zakupem jakie radio byłó w tym zestawie , w skrócie mówiąc radia dzielą sie na dwoje z i bez bluetooth reszta to niuanse nie wpływające na nic w tym układzie, jak wyświetlacz bedzie od tego samego typu radia to OK a jak nie :( to albo inny wyświetlacz albo grzebanie w wyświetlaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kevin Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Cześć, Wyświetlacz i radio w 100% jest z jednego samochodu. Nie mam tylko tego białego modułu. Czy jak go dokupię oddzielnie rozumiem, ze powinno być wszystko OK???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Hello. Mam Megane III i 3D Sound by Arkamys. Aby zainstalować TomTom. Kupiłem TomTom Live i próbowałem go zainstalować chociaż mam szary kabel i TomTom posiada czarny z innego klucza. Proszę o pomoc: czy jest to możliwe iw jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Nic nie rozumiem z tego co napisałeś. O Jakie kable masz namyśli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotroszczaq Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Witam, jestem na etapie podłączania tomtoma do megane III, teoretycznie sprzęt mam podpięty, ale mam problem z uruchomieniem funkcji ekranu. Po włączeniu radia (z dwiema gałkami i bluetoothem) odpala się logo tomtoma, po czym pokazuje się --:-- zamiast godziny i temperatura jak na zdjęciu: Joystick reaguje tylko na ściemnianie (dark). Zostały mi do podłączenia kabel od ABSu pod kostkę pod bezpiecznikami oraz kontrolki niezapiętych pasów - i tu też pojawia się pytanie czy wystarczy podpiąć dwa kable pod licznik, czy potrzeba podpiąć coś jeszcze (z kostki kontrolki od niezapiętych pasów wychodzi u mnie 6 kabli). Stary wyświetlacz cały czas pracuje jak do tej pory, dźwięk z radia i wszyskie funkcje radia również. Proszę o pomoc w konfiguracji sprzętu, nie bardzo wiem w jaki sposób zresetować ustawienia nawigacji i radia... Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 18 Marca 2013 przez piotroszczaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi