gojgien Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (jeśli nie są identyczne), Nie są identyczne, no może z wyglądu.. Przedni ma o jedną pośrednią pozycję więcej od tylnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 też mnie czeka wymiana ogranicznika, co ciekawe w przednich prawych drzwiach. W lewych, zncznie częsciej uzywanych jest ok. Czy otwieranie drzwi z popsutym ogranicznikiem może mieć jakieś skutki uboczne? Może się to np zupełnie urwać? Czy może można tak jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pckiller Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 tylne ograniczniki są o połowę tańsze na allegro, a jeden stopień to niewiele i przynajmniej nie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek2 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Zaczął mi strzelać ogranicznik drzwi kierowcy w Megane Grandtour II ph II. Na znanych portalach aukcyjnych są wszystkie oprócz tego jednego. Czy ktoś może mi doradzić czy któraś z poniższych opcji tam spasuje: Megane II ph II (inny niż grandtour) Megane II ph I Scenic (przód/tył?) a może lewy tył (wygląda na oko tak samo) pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ogranicznik pasuje z takich samych drzwi ze wszystkich modeli (nawet z cabrio) i z ph1 i z ph2. Identyczne też są odpowiednie ograniczniki z tych samych drzwi ze Scenica II. Natomiast tylny lewy też by pasował, ale ma tylko dwie pozycje ograniczenia otwarcia. Natomiast przednie mają trzy pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jegla Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dnia 21.05.2013 o 14:02, d3bian napisał: Witam moje przednie drzwi od strony kierowcy tak jakby opadają przy otwieraniu. Wyczuwalny jest lekki opad, przy czym nie ma żadnych pisków czy oporu przy otwieraniu zamykaniu. Nie widziałem nigdzie czym by można było to wyregulować. Czy to może być wina w/w ogranicznika? Może komuś taka informacja pomoże, a mianowicie : miałem to samo, wystarczyła regulacja na zawiasie. Czy te zawiasy takie słabe czy ludzie się tak opierają.. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdmis Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam. Strzelał ogranicznik drzwi do strony kierowcy. Wymontowałem, pospawałem sworzeń zawiasu i jest jak na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi