Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Pomoc informatyka, problemy z komputerami i sprzętem komputerowym

pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, do samego podłączenia nie ma. Stan min 50% jest zalecany, by telefon nie padł podczas fleshowania ( co może skutkować, uwaleniem telefonu )

Jeśli chcesz się pobawić, to swojego czasu po sieci krążyła "darmówka" programu serwisowego do se - SeTool lite. Możesz też za pomocą niego próbować fleshować telefon.

Naprawiłem tel za pomocą programu Sony PC Companion jest po polsku i sam wgrał aktualizacje oprogramowania, można też wiele innych rzeczy tym programem zrobić, (przynajmniej mi się tak wydaje ), bo po zakończeniu wyświetlił nr wersji R3EA036

Teraz głośnik i mikrofon działają sprawdzałem.

Kolego jeśli byś mógł to napisz czy to faktycznie aktualizacja

:notacrook: A po co? Masz na samej górze przycisk Obserwuj temat wciśnij i jak ktoś coś napisze to dostaniesz powiadomienie.

Tematy "obserwowane" są "monitorowane" w profilu użytkownika i tam szybko go odnajdziesz.

• 1 miesiąc temu...

Zapytałem o podczepienie tego tematu dla innych kolegów na przyszłość :notacrook:

Dodano: 26 paź 2012 - 19:44

Witam

Mam palący problem

Czy ten laptop Satellite C660-1CN ma dwie grafiki czy tylko jedną ? Może druga jest wyłączona jeśli tak to jak ją włączyć i jakie sterowniki potrzebne ?

Dla przykładu niektóre laptopy asusa mają dwie grafiki, jedna zintegrowana z płytą przeważnie intelowska i druga niezależna włączjąca się automatycznie gdy program lub gra wymaga większej mocy obliczenioej. Zdaniem expertów asusa ma to wydłużać czas pracy na baterii.

Ten z linku ma jedną zintegrowaną z płytą główną, korzystającą z pamięci RAM komputera.

Zobacz czy masz na lapie jakąs czerwoną nalepkę z napisem ATI lub zielono-czarną z napisem Nvidia Geforce. Jeśli nie, to wg specyfikacji ma tylko jedną, zintegrowana grafikę. A tak z ciekawości czemu sie pytasz czy ma dwie karty?

Jak by miał dwie to byłoby to wyszczególnione w specyfikacji, z podaną pamięcią wewnętrzną karty. Ten ma jedną.

Edytowane przez aniewa

Bo laptop nie jest mój i teraz nie mam go w ręku. To laptop kolegi który nie może grać w kilka gier i zapytał mnie czy ten laptop ma 2 karty czy nie

Dodano: 26 paź 2012 - 20:57

Kolega napisał mi ze miał naklejkę nividy i niby stery ale i tak druga karta nie działała

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 20 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!