Pawel Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jeżeli auto ma proste zawieszenie i naprawa dobrze zrobiona, to ja bym się tym nie przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megicc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Tak samo powiedział Pan który robił przegląd tego auta tylko problem w tym jak mam rozpoznać, że dobrze zrobiona? cztery lata temu kupiłam hondę, która jak się okazało również była szpachlowana a już po niecałych dwóch latach nadkola wyglądały okropnie i były do zrobienia od nowa -wychodziły purchle. Gdyby to był np. tylko zderzak to nie miałabym takich obaw a tu chodzi o cały bok (w tym drzwi, błotnik i zderzak z tyłu). Pomocy - skad mam wiedzieć, że to nie będzie taka mina jak z hondą? Da się to rozpoznać, jakoś stwierdzić, że naprawa była solidnie zrobiona? Edytowane 25 Czerwca 2012 przez megicc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Niestety jest to trudno określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 no niestety - jeśli kupujesz auto sama, to musisz wziąć ze sobą 2 porządnych chłopów - dobrego blacharza + dobrego mechanika. inaczej Cię każdy wydyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Miałem Hanię V nadkola i listwy boczne gniły i gnić będą :) taki urok marki. W CC nie bój się o nadkola, są z plastiku więc nie zgniją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megicc Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nadkola nie, a drzwi? Skoro reperowane to też może się psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nie ma co ukrywać - blacha, która miała kontakt z palnikiem, to chocby nie wiem jak zabezpieczona była szybciej zgnije niż pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dlatego bite traci na wartości i żadne OC tego nie uwzględnia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megicc Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć, niestety, nadal nie jestem szczęśliwym posiadaczem... :) ale cóż, trudno. Coś wydaje dziwny dźwięk przy pracy silnika (bardzo głośny i dziwny odgłos) -ciekawe co to... A tak z innej beczki - co może oznaczać świecąca się kontrolka "serwis"? Po wejściu w menu i opcje nic nie wskazuje, żeby kłaniała się wymiana oleju czy coś tam w serwisie -odlicza km po których trzeba się zgłosić do serwisu i tam pokazuje jeszcze około 27 000 km, więc czemu świeci się ta kontrolka? Ktoś z Was się na tym zna? Edytowane 28 Czerwca 2012 przez megicc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć, niestety, nadal nie jestem szczęśliwym posiadaczem... dobrego samochodu się szuka i szuka, aż znajdzie A tak z innej beczki - co może oznaczać świecąca się kontrolka "serwis"? Po wejściu w menu i opcje nic nie wskazuje, no to CLIP prawdę powie Edytowane 28 Czerwca 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megicc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A produkowali auta w których kierownica ma dwa kolory? znalazłam takie ogłoszenie (czrny obwódka a środek szary...?) czy to składane jakieś czy takie też robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Takie robią w wersjach po wystrzale poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megicc Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) :) no właśnie tak mi to wygląda, dzięki Paweł. Dodano: 30 cze 2012 - 12:02 Ale zerknijcie może jednak na ten- co sądzicie? http://otomoto.pl/renault-megane-ii-cc-1-9-dci-cabrio-karmann-C24674261.html tylko mam 400 km do nego:-/ silnik 1.9 a strasznie go ganią w gazetach. prośba o opinię. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez megicc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Ciekawe połączenie kolorystyczne na kierownicy, ciekawe jak mocno było strzelone auto. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 czy ja wiem czy strzelone, kierownica wygląda na obszyta bo chyba powinna byc cała jasna. Wzór obszycia wygląda na usługę z Radomia, tam obszywanie kierownic jest popularne. Ja raczej obstawiam nieprawdziwy przebieg, gałka wytarta, kierownica obszyta, fotel kierowcy wygnieciony. 400km to sporo drogi jak po niepewne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi