voldik Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Martello - wybierania głosowego nie ma, a przynajmniej przycisku na panelu radia, który za to odpowiada :/ Omega - chętnie się dowiem jak to u Ciebie działa - BTW jaką masz wersję oprogramowania radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No co Ci kolego napisać, żeby nie wyszło na to, że nie chcę pomoóc a się wymądrzam. Wypadało by napisać postępuj z instrukcją ja tak własnie zrobiłem. Co do wersji oprogramowania to nie mam pojecia jak to sprawdzic, jak wiesz napisz, sprawdzę i odpiszę. Jakoś tak podświadomie nie bardzo chce mi się wierzyć, że renault to tak nagle schrzaniło, ale też głowy nie dam uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kłótnia zupełnie niepotrzebna, wystarczy spojrzeć do instrukcji obsługi radia. W Megane 3 ph2 przewijanie kontaktów i wybieranie numerów jedynie z poziomu radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 W takim przypadku cieszę się, że jednak kupiłem KIA Cee'd, bo jak czytam co Wy tu panowie piszecie, to się za głowię łapię. U mnie, owszem również mam tylko sterowanie ksiażką z poziomu panelu radia, a nie na kierownicy, ale nigdy z tego nie korzystam. Korzystam z jednego przycisku na kole kierownicy: buźki i po prostu mówię do telefonu połącz dany kontakt lub połącz i podaję nr. Gdzie by mi do głowy przyszło szukanie rolką (czy to na kierownicy, czy na panelu radia) odpowiedniego wpisu w książce? Szkoda czasu, jak można wcisnąć jeden przycisk i powiedzieć kontakt lub nr. Pod tym względem KIA Cee'd bije Renault Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) CareK: bardzo "ciekawe", ale co to ma do tematu rozmowy? PS. za to uchwytów w bagażniku nie brakuje :( Jak dla mnie uwalone jest oprogramowanie radia, pisałem już o problemie z niepełną regulacją basów/sopranów. Skoro w ph1 wszystko działało, nie widzę sensu wycinania takich opcji, pozostaje czekać na aktualizację. W ASO nie ma sensu pytać, oni tylko potrafią stwierdzić, że w nowych z salonu też tak jest. Sprawdziłem dziś wersję oprogramowania: First_2.2.0.14 Edytowane 11 Maja 2013 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A ja się zastanawiałem nad podmiana radia, bo myślałem że po lifcie będą nosze funkcje z tego co piszecie jest na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 U mnie króluje wybieranie głosowe. Mam zapisane numery do których najczęściej dzwonię i to dopiero jest wygoda, a telefon nie musi wychodzić z torby, albo ze spodni. Woytus podpowiedz mi proszę jak z poziomu radia ustawić wybieranie głosowe numerów z telefonu?Też uważam, że to jest optymalna funkcjonalność korzystania z komóry w samochodzie. Mam M III z 2010 czyli radio z większymi możliwościami - tak przynajmniej czytam w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomic Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Witam, czytałem instrukcję obsługi radia a dokładnie funkcję odbierania połączeń telefonicznych za pomocą joistika przy kierownicy. Zdziwił mnie fakt iż nie mogę odebrać połączenia. Po przyciśnięciu przycisku "zielona słuchawka" połączenie zostaje odrzucone tak jak w przypadku naciśnięcia 'czerwonej słuchawki". Zauważyłem że gdy na wyświetlaczu pojawi się komunikat o przychodzącym połączeniu muszę odczekać 5 sek. i nacisnąć pokrętło na panelu radia. Wtedy nawiązuję połączenie. W międzyczasie osoba dzwoniąca jest informowana iż osoba prowadzi pojazd itp.. Trochę to dziwne. Czy u Was są także takie problemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) W menu radia wyłącz powitanie i nie będzie komunikatu Edytowane 22 Września 2013 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomic Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, chciałbym uzupełnić opisywaną przez siebie kwestię. zgłosiłem problem na pierwszym przeglądzie. Wgrano nowe oprogramowanie do radia. Teraz wszystko działa jak należy. Serwis twierdzi, iż często w takich przypadkach pomaga zainstalowanie nowszej wersji oprogramowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi