subratri Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 kurcze włożyłem sobie moje dobre, zajefajne radyjo, mam jednak zonka z zasilaniem. otóż jak zgasze auto, to ginie mi napięcie na radiu no i sie resetuje. i wszystkie ustawienia trafia. jak rozwiązać ten problem? i jeszcze takie pytanie na marginesie - jakie są rozmiary głośników w CC? czy 16 tki mi wejdą w drzwi? i czy tam znajdzie się może miejsce na odseparowany? znaczy bas i średnie? po osłonie widać, jaqk by chciało tam jakieś miejsce być ale nie wiem... z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jak kazde radio musi mieć zasilanie z dwóch plusów. 1- stały plus z akumulatora pin nr.4 we wtyczce kolor kabla czerwony - odpowiada za podtrzymanie pamięci 2- plus po załączeniu akcesorii pin nr. 7 w tej samej wtyczce kolor żółty - powoduje uruchomienia radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 kurcze, wpiąłem iso w iso. powinno być więc ok... chyba trzeba będzie przelecieć się po kablach... tylko będzie lipa z wyjęciem radia z ramki więc wolę dopytać za wczasu w co ręce wkładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Najprawdopodobniej wystarczy zamienić miejscami żółty z czerwonym i powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke16 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A jak chcesz posłuchać radia na postoju bez kluczyka i z poptrzymywaniem w kości iso złącz czerwony z żółtym idący do radia i podłącz do czerwonego idącego do auta a wtedy będzie po problemie z zasilaniem :D każde jedno radio mam tak podłaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Co do 16 w drzwi, nie wejdą, chyba że zrobisz panel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A jak chcesz posłuchać radia na postoju bez kluczyka i z poptrzymywaniem w kości iso złącz czerwony z żółtym idący do radia i podłącz do czerwonego idącego do auta no tu był problem właśnie czerwony i żółty miałem połączony razem ale w drugą stronę niż piszesz. Wolę jak samochód sam pamięta o wyłączeniu radia :D Co do 16 w drzwi, nie wejdą, chyba że zrobisz panel jakie panele? Jak to ma wyglądać? Płyta MDF i dystanse? o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 http://allegro.pl/panele-mdf-audi-a3-na-glosnik-165mm-wysoka-jakosc-i2625304908.html Coś w tym stylu tylko , że do megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) niektórzy to taszki chyba nazywają. nie no - odpada. Auto mam w planie tylko do wiosny, góra do jesieni zanim się przesiądę na Megane CC III. Takie rzeźby nie wchodzą w rachubę :D muszę chyba zdjąć drzwi, żeby zobaczyć jak to wygląda. Ma ktoś jakąś instrukcję jak rozpakować tapicerkę? Nie mam szczęścia w szukaniu ostatnio i nie udaje mi się znaleźć żednej instrukcji warsztatowej. No jak się nie miszczą szesnastki jak się pięknie mieszczą pod ori maskownicą :D nożyk stanleya, trochę twardej pianki izolacyjnej na wypełnienia i jak by stamtąd było :) Edytowane 22 Września 2012 przez subratri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi