raykeith Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam Poszukuje jakiegoś schematu lub zdjęcia budowy przodu MEGANKI III generacji. Chodzi mi o te wszystkie plastiki,mocowania itp znajdujące sie pod przednim zderzakiem. Podobno pod lampami sa jakieś ślizgi lub wzmocnienia (plastikowe podstawy) Zostałem właścicielem takiego auta ( IMPORT FRANCJA ) z rozebranym przodem. ZOstały tylko chłodnice na wzmocnieniu. Brak lamp, zderzaka i całej reszty-Nawet belki pod zderzakiem brak. Ktokolwiek widział-ktokolwiek wie prosze o info;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jeżeli interesuje cię rysunki i opis po angielsku to wyślij do mnie meila to ci wyślę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemobi Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mam ten sam problem , jeżeli możliwe jest wsparcie techniczne prosze o email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Kolega coś kiepsko szukał. Instrukcje serwisowe do MIII leżą już od dawno na downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemobi Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mam mam znalazłem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kolega coś kiepsko szukał. Instrukcje serwisowe do MIII leżą już od dawno na downloadzie. Dokładnie tak. Jest tam wszystko odnoście MIII. Schematy techniczne/ opisy serwisowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jest tam prawie wszystko. Instrukcja serwisowa megane/scenic III składa się z 11 części, a na naszym forum jest tylko 5. Niestety nie mogę dodać swojej instrukcji. Ewentualnie mogę wysłać komuś mailem lub nagrać na płytę i wysłać pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dodaj do tego tematu jako załączniki, przerzucę do odpowiedniego "pliku" na Downloadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Proszę część pierwsza. Kurczę nie mogę dodać plików Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez danish1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Coś nie widzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Hmm techniczne problemy, Nie mogę załączyć pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pewnie jest za duży, wyślij mi na pocztę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Powoli wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi