bsikorsky Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Jak sprawdzić jaką mam wersję ECU? Jak robię tak jak Ty to mam takie tylko opcje: Dasz radę pomóc? Dzięki ps. Dzięki za pomoc.Tylko dlaczego numer sterownika mam na czerwono? Edytowane 22 Stycznia 2019 przez bsikorsky Podziękowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Po uruchomieniu programu w lewym górnym rogu powinieneś mieć ikonkę lupy, oznacza ona przeszukiwanie ECU zainstalowanych w samochodzie. Jak nie masz tej ikony to w menu PLIK masz opcję "zapisz listę ecu" i po otwarciu pliku sprawdzisz jakie masz wersje sterowników. Widocznie Twoje UCH nie obsłuży kierunkowskazów autostradowych, ddt4all nie odczytuje danych z dwóch ostatnich linijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 30 minut temu, bsikorsky napisał: Witam. Jak sprawdzić jaką mam wersję ECU? Jak robię tak jak Ty to mam takie tylko opcje: Dasz radę pomóc? Dzięki Masz taką samą sytuację co ja, możesz zapomnieć o tej funkcji niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianokris Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Kol @cinas można u ciebie zakupić ten układ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Za jakieś 2 tygodnie będzie dostępnych kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Z Megane II z 2006 zadziała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzięki CINAS, kwadrans i podłączone, wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 I super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelcio Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 i ja dziękuję, zamontowane, super działa, pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 @cinas wrzuć mi proszę na priv, albo tutaj info ile ten cały układ u Ciebie kosztuje, i czy do mojej meganki coś takiego przypasuje, jakbyś jeszcze wykombinował jak do Ph1 zrobić dynamiczny start licznika bez jego wymiany to co do ceny się na pewno dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Moduł 120 zł + przesyłka , zostały ostatnie 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosaf Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Kolego @cinas , jeżeli została jakaś sztuka modułu, to jestem zdecydowany na zakup - napisałem pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario9m Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dołączam się do prośby @piofas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mckomp Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja też bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi