Hades Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Proteza i tyle. W zimie nie ma to siły psiknąć na szybę, a latając w lecie z prędkościami autostradowymi myje podszybie. Seryjnie rozwiązanie jest kiepskie, a to kiepskie z mgiełką. Będę mieć czas to sam poszukam lepszego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Jeżeli zimą nie ma siły psiknąć na szybę, to znaczy, że nie potrafisz wyregulować dysz, albo masz uszkodzoną pompkę. Owszem, wydajność pompki mogła być większa, ale z dyszami mgłowymi jest już dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Lelupi napisał: wydajność pompki mogła być większa, ale z dyszami mgłowymi jest już dużo lepiej Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelNS93 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Ja w swojej wymieniłem na ori Renault płaciłem około 30 zł za komplet i faktycznie fajnie psikają na szybę, ale zurzycie płynu znacznie wzrosło bo ciśnienie w zbiorniczku robi się znacznie szybciej i przez to spryskiwacze reflektorów działają mega często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatrasm Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 A jakby wziąść pompkę od laguny 2. Miałem mgłowe i było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi